Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Τέσσερις αθλητές του Ημαθίωνα με την Εθνική στο Παγκόσμιο της Ρωσίας

Αναχώρησε σήμερα η αποστολή του αθλητικού συλλόγου 'ΗΜΑΘΙΩΝ'' Βέροιας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που θα διεξαχθει στη Ρωσία και στο στάδιο Sports Complex CSKA m;OSXA. Οι αθλητές/τριες του συλλόγου που εκπροσωπήσουν την χωρά μας με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος είναι οι εξής :

Θεοδωρίκα Αυγή, Κωτσογιαννίδου Χριστίνα, Καφετζής Πέτρος, Μπουτιωνίδης Γιώργος, την αποστολή θα συνοδεύσει ο προπονητής του συλλόγου Παπαδόπουλος Βασίλης.

"Ο πρόεδρος και τα μελή του ΔΣ θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών Π.ΤΗμαθίας και τον πρόεδρο του κ.Παλπάνα Παναγιώτη, Ιχθυεμπόριο Καφετζής Σάββας, Κιβωτός café-bar, Lazy Eye αλλά και τους γονείς των αθλητών μας τόσο για την προετοιμασία τους αλλά και για την τελική μετάβαση και συμμέτοχη τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα, στους αθλητές/τριες του συλλόγου μας και της Εθνικής Ελλάδος να σηκώσουν την γαλανόλευκη στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69