Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ο "Τέτραθλον" Νάουσας στο πρώτο Εθνικό Τεχνικό Σεμινάριο της χρονιάς

Με την συμμετοχή 60 Εκπαιδευτών και αθλητών από Σωματεία όλης της Ελλάδας διεξήχθη στις 27 & 28 Ιανουαρίου στην πόλη της Καστοριάς το πρώτο Εθνικό Τεχνικό Σεμινάριο της χρονιάς. Το σεμινάριο διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου και κατά την διάρκεια του πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο Εθνικών Ομάδων, ενόψει των Διεθνών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων του 2018.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε στο Εθνικό Σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN και με δύναμη εννέα ακόμη αθλητών, τους Πλουμπίδη Βασίλειο 2 DAN, Φειδάντση Αλέξανδρο 1 DAN, Γιούρο Λουκά 1 DAN, Πετρά Δάφνη 1 Κουπ, Λογγινίδη Γρηγόριο 1 Κουπ, Δημητριάδου Νένα 2 Κουπ, Παπαντωνίου Δημήτριο 3 Κουπ, Καρυπίδου Βαρβάρα 3 Κουπ και Δημητριάδου Γεωργία 5 Κουπ. Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο διήμερο προπονητικό πρόγραμμα του σεμιναρίου αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για τα κλιμάκια που έπονται.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους συμμετέχοντες και στην συνέχεια η αποστολή περιηγήθηκε στην πανέμορφη πόλη της Καστοριάς.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69