Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Μαθήματα κολύμβησης στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ζερβοχωρίου

pigasos taxirithma

Σε νέα τροχιά μπαίνει το Δημοτικό κολυμβητήριο Ζερβοχωρίου. Μετά τις αξιέπαινες προσπάθειες της δημοτικής αρχής του Δήμου Νάουσας, κατάφερε να μετατραπεί από μια απλή πισίνα αναψυχής, σε κολυμβητήριο υψηλών προδιαγραφών, που ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Ο Πήγασος Ημαθίας στηρίζει αυτήν την προσπάθεια και ξεκινά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Η εκμάθηση θα πραγματοποιηθεί από τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου Στέλιο Αμπατζίδη, κάτοχο πτυχίου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην κολύμβηση.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη - Παρασκευή σε δύο τμήματα (10:00-10:45 και 10:45-11:30). Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση κολύμβησης, με απώτερο σκοπό την συμβολή στην μείωση των πνιγμών στην χώρα μας. Δυστυχώς η χώρα μας είναι «πρωταθλήτρια» σε πνιγμούς κάθε χρόνο. Όλοι μαζί λοιπόν, να συμβάλουμε να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.
Πληροφορίες: 6976929259 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69