tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Δυναμική παρουσία της "Βερόης" στο Περιφερειακό Αγώνα Ακροβατικής Γυμναστικής

Έπειτα από 2,5 χρόνια αγωνιστικής αδράνειας λόγω των συνεχόμενων lockdown στην χώρα μας, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου διεξήχθη ο Περιφερειακός Αγώνας Β’ Περιφέρειας Ακροβατικής Γυμναστικής στο Ε.Γ. Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Δυναμική παρουσία και ιδιαίτερο τόνο στον αγώνα έδωσαν οι αθλήτριες του σωματείου ΒΕΡΟΗ με τις παρουσιάσεις τους παρ’ όλο που για τις περισσότερες ήταν η πρώτη φορά που πάτησαν σε αγωνιστικό ταπί. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας τους λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε κατάφεραν με υπομονή κι επιμονή να αναδείξουν την ομορφιά του αθλήματος καθώς παρουσίασαν τα προγράμματα τους με ακρίβεια, δυναμισμό και χάρη.

Εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους, κριτές και θεατές οι οποίοι υποστήριξαν ένθερμα με το χειροκρότημα και τα συνθήματα τους τις προσπάθειες όλων των αθλητών-τριών αφού ήταν κι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε με ανοικτές κερκίδες.

Φυσικά κρυφή δύναμη της ΒΕΡΟΗΣ αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύοντας κάθε φορά πόσο άξια και χαρισματική είναι η υπεύθυνη προπονήτρια του σωματείου, Έλσα Παπαδοπούλου καθώς και η Ολυμπία Σαλασίδου που από αυτή την χρονιά βρίσκεται δίπλα της και ολοκληρώνει την προπονητική ομάδα. Η κάθε μία ξεχωριστά με τις ικανότητες της και την αγάπη που δείχνουν στα πρόσωπα των παιδιών αλλά και στην προπονητική, απογείωσαν την ομάδα αφού κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο όλα τα παιδιά. Η επιτυχία της ομάδας είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και καλής συνεργασίας.

Επίσης σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση μεταξύ του Γεν.Γραμματέα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής κ. Κωνσταντίνο Πανταζή και τον έφορο του σωματείου μας κ. Μιχάλη Τζαφερόπουλο όπου και συζητήθηκε μία πιθανή μελλοντική διοργάνωση Ακροβατικής Γυμναστικής στην πόλη της Βέροιας. Ο κ.Πανταζής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και προθυμία για να υλοποιηθεί τονίζοντας πως πρέπει να γίνονται αγώνες σε διάφορους τόπους για την διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος.

"Είναι σημαντικό να ευχαριστήσουμε τους γονείς, φίλους, συναθλητές και συγγενείς που παρευρέθηκαν, εμψύχωσαν και στήριξαν την υπερπροσπάθεια των παιδιών μας στην επάνοδο των αγώνων. Ακόμη θα θέλαμε να αφιερώσουμε αυτό τον αγώνα στα 5 κορίτσια της ομάδας μας που λόγω ειδικών συνθηκών δεν κατάφεραν να αγωνιστούν την τελευταία στιγμή. Αρετή, Ελένη, Κατερίνα, Ελισάβετ και Μαρήλια μην στεναχωριέστε γιατί το μέλλον σας ανήκει" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Zευγάρι γυναικών Ε’ κατηγορίας με τις Ιορδανοπούλου Άρτεμις και Αργυρίου Ερμιόνη-Μαρία:
2η θέση στο πρόγραμμα Ισορροπίας

Zευγάρι γυναικών Δ’ κατηγορίας με τις Νατσούρα Νεφέλη-Γεωργία και Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα:
1η θέση στο πρόγραμμα Ισορροπίας
1η θέση στο Δυναμικό πρόγραμμα
1η θέση στο σύνθετο

Τριάδα γυναικών Δ’ κατηγορίας με τις Παπαχαραλάμπους Ορέ Αντωνία, Καμπουρίδου Ευγενία και Βοργιατζίδου Ελένη-Στυλιανή:
1η θέση στο πρόγραμμα Ισορροπίας
1η θέση στο Δυναμικό πρόγραμμα
1η θέση στο σύνθετο

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

EBORIDIS

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69