tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Ο Φίλιππος είναι "εδώ" - Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Ο Φίλιππος Βέροιας μετά από μία δύσκολη περίοδο επανήλθε δυναμικά και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με 3-0 σετ επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Προύσαλη που αξιοποίησε στο μέγιστο όλα τα όπλα της ομάδας του και ανέδειξε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε χωρίς δύο βασικούς αθλητές του και αυτό τον επηρέασε. Πρόκειται για τον Αμερικανό διαγώνιο Ντεουίς και τον Βαϊόπουλο, αμφότεροι με διαστρέματα.

Η ομάδα της Βέροιας μετά τους πρώτους πόντους του αγώνα ξέφυγε με 11-8 με σερί 3-0 από Κυρίδη, Στουντζίσκι. Ο ΟΦΗ ισοφάρισε 16-16 με λάθη των φιλοξενουμένων αλλά μετά το 21-21 ο Γιαννόπουλος έχασε το σερβίς και ο Τζιουμάκας έκανε το 21-23. Ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το σετ καθώς από το 22-24 έκανε σερί 4-0 χάρις τους πόντους του Βάργκας και του Κότο. Τελευταία φορά ο ΟΦΗ προηγήθηκε 26-25 με το χαμένο σερβίς του Στουντζίσκι αλλά ο Ρουμελιωτάκης με επίθεση και ο Τζιουμάκας με μπλοκ στον Βάργκας έκαναν  το 29-27 και το 1-0 σετ.

Η κατάκτηση του σετ έδωσε φτερά στον Φίλιππο ο οποίος μετά το 15-15 του 2ου σετ και πάλι βρήκε τους διαδρόμους στην επίθεση και με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ Γιάννη Ρουμελιωτάκη πήρε καθοριστικούς πόντους διατηρώντας το προβάδισμα 2-3 πόντων μέχρι το τέλος του σετ που επίσης τελείωσε με δύο πόντους του Ρουμελιωτάκη για το 25-22 και το 2-0.

Η επικράτηση του Φιλίππου ήταν ακόμα πιο εύκολη στο 3ο σετ καθώς από την αρχή είχε προβάδισμα 2-3 πόντων και με τους Στουντζίσκι, Ρουμελιωτάκη και Σονάρι έκανε δύο σερί 3-0 για το 15-10 και αργότερα για το 19-12 με τα διαδοχικά λάθη των γηπεδούχων. Ο αγώνας τελείωσε με πόντο του Στουντζίσκι για το 25-20 και το 3-0 σετ.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Διακύμανση:

1ο σετ: 7-8, 14-16, 20-21, 27-29
2ο σετ: 7-8, 15-16, 19-21, 22-25
3ο σετ: 6-8, 12-16, 14-21, 20-25

*Οι πόντοι του ΟΦΗ προήλθαν: 4 άσσοι, 31 επιθέσεις, 10 μπλοκ, 24 λάθη αντιπάλων και του Φιλίππου Βέροιας προήλθαν: 4 άσσοι, 45 επιθέσεις, 7 μπλοκ, 23 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 0-3 (27-29, 22-25, 20-25) σε 85΄

Ο.Φ.Η. (Κώστας Δεληκώστας): Κάλας 9π. (9/18επ.), Αρπάγιου, Κότο 5 (3/14επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος, 57%υπ., 39%αρ.), Τσέλιος 10 (5/9επ., 2 μπλοκ, 3 άσσοι), Βάργκας 12 (11/34επ., 1 μπλοκ, 62%υπ., 33%αρ.), Τσουγκαράκης 8 (2/3επ., 6 μπλοκ) / Δαρίδης (λ. - 71%υπ., 57%αρ.), Γιαννόπουλος, Στεφανόιδης.

Α.Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Προύσαλης 3π. (3/3επ.), Ρουμελιωτάκης 14 (11/23επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι, 63%υπ., 37%αρ.), Τζιουμάκας 10 (8/16επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος), Σονάρι 9 (7/11επ., 2 μπλοκ), Στουτζίνσκι 12 (10/25επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος, 86%υπ., 57%αρ.) / Μπουράκης (λ. - 58%υπ., 47%αρ.), Στεφανίδης, Μιχελάκης (λ), Βαρβεσιώτης 4 (3/8επ., 1 μπλοκ), Σιούτης, Κουπατσιάρης.

Σωκράτης Τζιουμάκας (Προπονητής Φίλιππου Βέροιας): "Ηταν η πρώτη νίκη του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έπαιξαν πολύ καλά τα παιδιά. Αν και στην αρχή της εβδομάδας, ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση, προβληματισμένοι πάρα πολύ, τελικά τα καταφέραμε, με τη βοήθεια του κυρίου Νίκου Τάκη ο οποίος ήρθε κοντά στην ομάδα. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούμε να σταθούμε πολύ καλά και να κάνουμε φέτος μια καλή χρονιά. Ο Φίλιππος δυο χρόνια ήταν υπόδειγμα. Εύχομαι να ξεπεράσουμε τα προβλήματα".

Γιάννης Ρουμελιωτάκης (παίκτης Φίλιππου Βέροιας): "Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω εδώ. Με βλέπει η οικογένεια μου, οι γνωστοί μου άνθρωποι. Ηταν η πρώτη νίκη που κάναμε. Ηταν μια ανάσα για τον Φίλιππο, μας δίνει μια ώθηση να συνεχίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ο κύριος Νίκος Τάκης ήρθε και είπε ότι θα μας βοηθήσει. Μας βοήθησε έτσι ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να συνεχίσει την πορεία της. Ηταν μια οικονομική βοήθεια, μια ανάσα και τον ευχαριστούμε. Ελπίζω να έχουμε μια καλύτερη πορεία. Σε μια ομάδα κάθε απώλεια είναι σημαντική. Εκμεταλλευτήκαμε τις απουσίες του ΟΦΗ και καταφέραμε να επικρατήσουμε".

Kώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ): "Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι απουσίες. Μεγάλη έλλειψη είναι του Dewesse, η ομάδα χτίστηκε πάνω του. Ο πασαδόρος μας έπρεπε να παίξει πολύ με τους ακραίους. Νομίζω ότι όταν στον πασαδόρο βγάλεις την εύκολη πάσα, γίνονται άσχημα τα πράγματα για αυτόν. Ηταν πολύ καλοί οι ακραίοι μας στην επίθεση. Και στην υποδοχή. Ολα τα αποτελέσματα ήταν ανοιχτά. Ο Φίλιππος αν και με προβλήματα ήρθε πλήρης. Ο Προύσαλης ήταν εκπληκτικός. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Ηταν ο MVP του αγώνα. Στα δύσκολα φαίνονται οι καλές ομάδες. Εμείς δεν είχαμε τον καλύτερο μας, παίκτη. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Σε αυτό το πρωτάθλημα, μετράει ο δεύτερος γύρος. Αν είχαμε Deweese και Βαιόπουλο σήμερα θα μιλούσαμε για άλλο αποτέλεσμα. Γιατί απο αυτόν τον Φίλιππο είμαστε καλύτερη ομάδα".

Πέτρος Κάλλας (αθλητής ΟΦΗ): "Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα μας δεν είναι αντιπροσωπευτική. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σίγουρα μας επηρέασαν οι τραυματισμοί δυο σημαντικών παικτών. Αλλά θα μπορούσαμε οι υπόλοιποι να παίξουμε καλύτερα και θα έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ακολουθήσαμε κάποια κομμάτια τακτικής. Είχαμε πολύ κακή εικόνα. Μέσα απο αυτήν την ήττα, πρέπει να πάρουμε τη δύναμη, για να πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

*Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιαννης Δανδάλης έδωσε το έπαθλο του MVP στον Πορτορικανός ακραίο του ΟΦΗ, Πελεγκρίν Βάργκας, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της προηγούμενης αγωνιστικής, στη νίκη του ΟΦΗ, επί της Κηφισιάς (3-2).

*Πολύ ζεστή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση και προσπάθησαν να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΟΦΗ, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τους Deweese και Βαιόπουλο, τους δυο μεγάλους απόντες. Ο Αμερικάνος διαγώνιος, έμοιαζε με ...θηρίο στο κλουβί, παρακολουθώντας το παιχνίδι, χωρίς να μπορέσει να αγωνιστεί.

*Με ανακοίνωση του στα μεγάφωνα το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει, καλωσόρισε τον Ηρακλειώτη πρώην αθλητή της ομάδας Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην ομάδα της Βέροιας. Καλωσόρισε ακόμη και την ομάδα της Βέροιας και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.

*Το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει απο τα μεγάφωνα του κλειστού γυμναστηρίου, συνεχάρη την ποδοσφαιρική ομάδα του ΟΦΗ, για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στο Βόλο (0-2), μέσα σε χειροκροτήματα απο τους θεατές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69