Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Διαμαρτυρία για την διαιτησία από τον Φίλιππο

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Φίλιππος για την διαιτησία του Σαββάτου, στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Αναλυτικά:

"Για μια ακόμη φορά στο σημερινό ματς της 4ης αγωνιστικής των Play Out της Volley League για τις θέσεις 5-8 με τον ΑΟΠ Κηφισιάς, γίναμε μάρτυρες μιας επιεικώς απαράδεκτης και «εχθρικής» διαιτησίας για την ομάδα μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το σύνολο της συμπεριφοράς και των αποφάσεων της διαιτητού κας Κυριοπούλου με τις κόκκινες κάρτες που στο 4ο σετ μοίρασε και πάλι αφειδώς στους αθλητές μας, Κώστα Προύσαλη και Αναστάση Γάτση, προκαλώντας τον εκνευρισμό της ομάδας μας, ήταν η «σταγόνα» που ξεχείλισε το «ποτήρι της υπομονής» του ΑΠΣ Φιλίππου Βέροιας.

Δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε και να σχολιάζουμε διαιτητικές αποφάσεις, σεβόμενοι πάντα το θεσμικό ρόλο της ελληνικής διαιτησίας και των «αρχόντων» του αγώνα. Κατανοούμε μάλιστα απόλυτα τυχόν λάθη που μπορούν να γίνουν στη διάρκεια του αγώνα από τους διαιτητές, αφού κι αυτοί είναι άνθρωποι.

Σύμπτωση όμως επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Ρόλος του καλού διαιτητή είναι να ηρεμεί τους πρωταγωνιστές μέσα στην ένταση του αγώνα, τους αθλητές και όχι να έχει πρόθεση να γίνει εκείνος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Η διοίκηση του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με την αξιοπρέπεια και τον ιδρώτα αθλητών, τεχνικού επιτελείου και παραγόντων, σε τόσο δύσκολες εποχές για το άθλημα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την σημερινή διαιτησία και για αυτό και από εδώ και στο εξής ζητούμε την εξαίρεση της κας Κυριοπούλου από τους αγώνες του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας και περιμένουμε την αξιολόγηση του παρατηρητή του αγώνα και την παραδειγματική της τιμωρία.

Τέλος εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στον ΑΟΠ Κηφισιάς για την δίκαιη νίκη του σε έναν ακόμη συναρπαστικό αγώνα των δύο ομάδων". 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69