Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Διακρίσεις του ΣΧΟΒ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι Δρόμων Αντοχής - Συμμετοχή αθλητών σε αγώνες Αλπικού Σκι

Από τον Σύλλογο Χιονοδρόμων - Ορειβατών Βέροιας (ΣΧΟΒ) ανακοινώθηκαν τα παρακάτω με αφορμή την συμμετοχή αθλητών σε αγώνες αλπικού σκι και σκι δρόμων αντοχής:

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 27 και 28 Μαρτίου 2021, διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων οι πανελλήνιοι αγώνες Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων-Παγκορασίδων στα μαγευτικά βουνά της Βασιλίτσας και του Ανήλιου αντίστοιχα.

Ο ΣΧΟ Βέροιας πιστός στο ραντεβού του έστειλε πέντε αθλητές, οι οποίοι είχαν πολύ καλή παρουσία στα αγωνίσματα που έτρεξαν παρά τη φετινή ελλιπή προετοιμασία λόγω της γενικότερης κατάστασης.

Τα περισσότερα παιδιά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες και αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην περαιτέρω πορεία τους.

Καταρχήν θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομοσπονδία και τους υπεύθυνους διοργανωτές των αγώνων για την άψογη διοργάνωση παρά τους όποιους περιορισμούς και δυσκολίες της εποχής αυτής.

Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας: Λυκοστράτη Αθανασία, Κουκουτέγου Χρυσούλα, Τσιτσανόπουλο Δημήτρη, Καρανάσιο Νίκο και Μαργαρίτη Μαργαρίτη για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς και στους προπονητές μας Τσιτσανόπουλο Γιώργο και Παντελίδη Θοδωρή για την αμέριστη συμπαράσταση και καθοδήγηση προς τους αθλητές του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε η επόμενη σεζόν να κυλήσει πιο ομαλά και πάντα με υγεία!

Πάντα Ψηλά!

sxov antoxis anilio

Το διήμερο 20 & 21 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Ανήλιου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Βορείων Αθλημάτων 2021. Διοργανωτές ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) και ο τοπικός σύλλογος ΕΟΣ Μετσόβου. Παρά την έντονη χιονόπτωση που επικρατούσε στην περιοχή όλο το διήμερο, το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κατόπιν ειδικής άδειας που έλαβε η ΕΟΧΑ από τον ΕΟΔΥ, τηρώντας όλα τα εγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, με τους παρευρισκόμενους αθλητές, προπονητές και συνοδούς, να έχουν περάσει προηγουμένως από υποχρεωτικό τεστ Covid.

Διανύοντας μία δύσκολη περίοδο με κλειστά χιονοδρομικά κέντρα λόγω πανδημίας, χωρίς ομαδικές προπονήσεις και ακολουθώντας αποκλειστικά ατομικό πρόγραμμα, οι αθλητές μας κατάφεραν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με αξιοσημείωτες επιδόσεις, επιστρέφοντας με 4 μετάλλια στις αποσκευές τους.

Αναλυτικά:

Στην κατηγορία Παίδων για το αγώνισμα της απόστασης, ο αθλητής μας Χρήστος Γιαννουλάκης τερμάτισε 2ος, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, ενώ στο αγώνισμα του sprint τερμάτισε 5ος. Στην ίδια κατηγορία, στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 3 Χ 1200μ τα αδέρφια Χρήστος και Γιώργος Γιαννουλάκης τερμάτισαν 3οι, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων, o Γεώργιος-Συμεών Τσομπάνης τερμάτισε 2ος, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Γιώργος Γιαννουλάκης τερμάτισε 5ος.

Στην κατηγορία των Παγκορασίδων η Ευτυχία Κόγια τερμάτισε 5η ενώ στις κορασίδες η Στεφανία Μαζίνη τερμάτισε 12η.

Η συμμετοχή των αθλητών μας και τα μετάλλιά τους αφιερώνονται στη μνήμη του πρώην αθλητή & έφορου του ΣΧΟΒ Δημήτρη Ζαφειρογιάννη, μαζί με τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του.

Δημήτρη θα μας λείψεις, καλό Παράδεισο!

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69