Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ποιες εργασίες θα γίνουν στο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Φιλίππειου Γυμναστηρίου

Την ένταξη πρότασης του Δήμου Βέροιας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για «Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων Φιλίππειου Κλειστού Γυμναστηρίου Δ. Βέροιας» συνολικού προϋπολογισμού 785.000,00€ (με το ΦΠΑ), ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Το έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» περιλαμβάνει εργασίες εξωτερικής θερμομόνωσης, θερμομόνωσης δώματος, επικάλυψης στέγης με θερμομονωτικά πάνελ, εγκατάστασης συστήματος θέρμανσης και νερού με αντλίες θερμότητας αέρα –νερού, τοποθέτησης λαμπτήρων οικονομίας led, αντικατάστασης θερμαντικών σωμάτων, αντικατάστασης παλαιών κουφωμάτων με νέα ενεργειακά και εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος.

Η επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων θα γίνει στους χώρους υγιεινής αθλητών και διαιτητών ενώ παράλληλα θα αντικατασταθεί με αντικραδασμικό το δάπεδο στο γήπεδο της χειροσφαίρισης. Επιπρόσθετα, θα αλλάξει το δάπεδο στην αίθουσα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και στην αίθουσα βαρών, ενώ θα μονωθεί το δώμα του κτιρίου, θα βαφτούν και θα συντηρηθούν διαβρωμένες μεταλλικές κατασκευές και τοίχοι.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69