Τσακιρίδης

valavan pano

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Με την Εθνική ομάδα στην Φινλανδία ο Κωνσταντίνος Πετράκης

Αναχωρεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, για την πόλη Pyha του φινλανδικού βορρά, ο Βεροιώτης αθλητής Πετράκης Κωνσταντίνος, ως μοναδικό μέλος της Εθνικής Ομάδας ΠαραΧιονοσανίδας, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Αλμπανίδη Κωνσταντίνο, για να συμμετέχει στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ParaSnowboard 2021.

Θα προηγηθεί η συμμετοχή του στο αθλητικό camp προπόνησης και προετοιμασίας των Εθνικών Ομάδων από τη 1 ως τις 11 Φεβρουαρίου. Όλοι οι αθλητές του ParaSnowboard που θα πάρουν μέρος, έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες που τους παρέχει το Χιονοδρομικό Κέντρο, σε εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου με φωτιζόμενες πίστες ως και τις 20:00 το βράδυ, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στον αθλητή και στον προπονητή του, να δουλέψουν στον τομέα της τεχνική και της ταχύτητας σε τερέν παρόμοια με αυτά των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με το πέρας του αθλητικού camp. στις 12 με 14 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες του World Cup της φετινής χειμερινής σεζόν, στις ίδιες εγκαταστάσεις του Χ.Κ Pyha. Ο αθλητής Κωνσταντίνος Πετράκης θα κληθεί να πάρει μέρος στο αγώνισμα του Boarder Cross (SBX) στην κατηγορία SB-UL. Στο αγώνισμα αυτό αρχικά οι αθλητές τρέχουν ξεχωριστά για να πάρουν χρόνο κατάταξης και έπειτα οι τελικοί διεξάγονται σε τετράδες όπου σε κάθε τετράδα προκρίνονται οι πρώτοι 2. Το αγώνισμα του Boarder Cross είναι άκρως θεαματικό αφού οι αγωνιζόμενοι αθλητές αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες σε πίστες με πληθώρα στροφών και διακυμάνσεων στο τερέν όπου οι αναμετρήσεις κυριολεκτικά γίνονται σώμα με σώμα.

Ο παραπάνω αγώνες είναι πολύ σημαντικός για να μπορέσει ο Πετράκης να κρατηθεί ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος, πριν την τελική ευθεία για την πρόκριση στους επόμενους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2022.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69