Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Την Κυριακή οι αγώνες δεξιοτεχνίας

Μετά από 10 χρόνια η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας επανέρχεται στους αγώνες δεξιοτεχνίας διοργανώνοντας, μετά την έγκριση της ΟΜΑΕ – ΕΠΑ, την 19η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Βέροιας στις 19 Μαΐου 2019 στο γνωστό σε όλους Δ.Α.Κ Μακροχωρίου «Δημ. Βικέλας» που προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Δευτέρα 29 Απριλίου 2019 και για τους κατόχους δελτίου αθλητή λήγουν την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.
Στον αγώνα όμως μπορούν να λάβουν μέρος και όσοι άλλοι επιθυμούν αρκεί να έχουν εν ισχύ άδεια οδήγησης του Υπουργείου Συγκοινωνιών. O συμμετέχων θα πρέπει να συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής του οργανωτή την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και μέχρι τις 10:00πμ, να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα, να καταβάλει το παράβολο συμμετοχής (60€ + 10€ Ημερήσιο Δελτίο Αθλητή) και να εξεταστεί δίνοντας το ιατρικό του ιστορικό στο γιατρό του αγώνα σε χώρο που θα προβλεφθεί κατά το διοικητικό έλεγχο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6944 740 991 κ. Αδαλόγλου Δημήτρη Πρόεδρο Λ.Α.Βέροιας είτε μέσω μηνύματος στις σελίδες της Λέσχης.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να δείξουν τις δεξιότητές τους, με όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, μπορούν να λάβουν μέρος στην 19η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Βέροιας την Κυριακή 19 Μαΐου 2019

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69