Τσακιρίδης

valavan pano

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Τη Νέα Ιωνία θα υποδεχθεί η Βέροια

Τη Νέα Ιωνία θα φιλοξενήσει το Σάββατο το απόγευμα, στις 6μμ, η Βέροια. Είναι ένα ματς κόντρα σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας και σίγουρα αποτελεί πρόκληση για την Βέροια. 

Το άσχημο για την ομάδα της Βέροιας είναι ότι ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τα δύο πίβοτ Ανθίτση και Μάστακα που είναι τραυματίες, καθώς και τις Τσιτλακίδου, Τσαουσίδου και Γεωργιάδου.

Η Ραφαέλα Καραχαρίση από την ομάδα της Βέροιας 2017 δήλωσε στο e-handball.gr: «Προερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι μέσα στην Πυλαία παρά την νίκη που πήραμε δεν μείναμε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση. Είδαμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και δουλέψαμε πάνω σε αυτά για να μην τα επαναλάβουμε. Θα κοιτάξουμε στο παιχνιδι με την νέα ιωνια να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας 100% . Η νέα ιωνια είναι μια καλή ομάδα με σπουδαίο ιστορικό . Παρόλα αυτά πιστευω πολύ στην ομάδα μας , θα κάνουμε ένα καλό παιχνιδι και θα πάρουμε τη νίκη!».

Από την πλευρά της Νέας Ιωνίας η Μάγδα Κεπεσίδου δήλωσε: «Όπως θα λέμε και θα ξαναλέμε είναι εποχή ανανέωσης για την Νεα Ιωνία και ταυτόχρονα μια δύσκολη περίοδος επανένταξης των αθλητριών που τραυματίσθηκαν από την περσινή σεζόν! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δουλέψει σκληρά από την αρχή της σεζόν και θα προσπαθούμε αυτή τη δουλειά να την βγάλουμε μέσα στο γήπεδο! Το πιο σημαντικό σημείο του παιχνιδιού αύριο είναι η αρχή και γι’ αυτό πρέπει να μπούμε 100% κ να προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε 60 λεπτά σε αυτόν τον ρυθμό!».

Ο αγώνας  θα μεταδοθεί και σε live streaming.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69