Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Κόντρα στην Πυλαία η Βέροια

Στο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που είχε η Βέροια 2017, η Πυλαία θα την υποδεχθεί σήμερα στις 21.00 στη Μίκρα.

Η Πυλαία έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι στιγμής, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό. Η ψυχολογία είναι με το μέρος της και παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, θέλει να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας Βασίλη Σκανδάλη δεν υπάρχουν.

Από την άλλη πλευρά η Βέροια 2017 προέρχεται από δύο δυνατές αναμετρήσεις στην Ευρώπη για το Τσάλεντζ Καπ, εκεί όπου είχε μια θετική παρουσία και έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πλέον στρέφει την προσοχή της στις εγχώριες διοργανώσεις. Η συμμετοχή των Τσιτλακίδου, Ανθίτση και Μπασμά θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Δηλώσεις:

Βασίλης Σκανδάλης (προπονητής ΑΕΣΧ Πυλαίας): «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Βέροια είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη φέτος και δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα και προέρχεται από δύο πολύ καλές εμφανίσεις στο εξωτερικό. Εμείς έχουμε κάνει την προετοιμασία μας και μετά τις δύο νίκες που κάναμε έχουμε ψυχολογία. Προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δεν πήγαν καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Τακτικά είναι ένα πολύ καλό τεστ με μια δυνατή ομάδα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε το αποτέλεσμα και πολλά θα εξαρτηθούν από την δική μας απόδοση. Θέλουμε να αποκτήσουμε νοοτροπία έτσι ώστε να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι τι μπορούμε να κερδίσουμε όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και συνολικά».

Κώστας Χαραλαμπίδης (προπονητής Βέροιας 2017): «Η Πυλαία είναι μια καλή και νεανική ομάδα. Προέρχεται από δύο νίκες στο πρωτάθλημα και σίγουρα η ψυχολογία της είναι ανεβασμένη. Το παιχνίδι όμως χρειάζεται προσοχή και φυσικά θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα».

Πηγή: www.e-handball.gr 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69