Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Τσικίνας: "Καταστρέψατε ό,τι, χτίστηκε !"

Ο Γιώργος Τσικίνας, προπονητής της γυναικείας ομάδας του Φιλίππου Βέροιας, πήρε θέση μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο τμήμα και την αποχώρησή από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών,  με ανάρτησή του στο facebook. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι ορισμένα γενονότα δεν έχουν βγεί στην ...επιφάνεια με συνέπεια ο κόσμος να μην γνωρίζει την αλήθεια.

Η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Ως προπονητής της γυναικείας ομάδας του Φιλίππου Βέροιας τα τρία τελευταία χρόνια, λυπάμαι πραγματικά γιατί μετά από μεγάλη προσπάθεια πολλών ανθρώπων (όχι της Διοικούσας Επιτροπής) και σε κάθε περίπτωση πολύ λιγότερων από αυτούς που την αγάπησαν, η ομάδα αυτή που με τόσο κόπο και μεράκι χτίστηκε σχεδόν από το μηδέν και εκπροσώπησε επάξια τον ιστορικό σύλλογο του Φιλίππου αποδομήθηκε και εν τέλει διαλύθηκε!

Παρά τις μομφές μηνών σε συλλογικό και κυρίως σε ατομικό επίπεδο είχα αποφασίσει πως θα απαντήσω με τη σιωπή μου κρίνοντας ότι είναι ανάξιες λόγου, ωστόσο επειδή έχουν γνώσιν οι φύλακες και επειδή θεωρώ υποχρέωση μου απέναντι σε όσους πίστεψαν σε εμάς και τη δουλειά μας να υπερασπιστώ αυτό που με κόπο χτίσαμε η Διοικούσα Επιτροπή, τα κορίτσια, οι συνεργάτες μου κι εγώ τα τρία τελευταία χρόνια επέλεξα να τοποθετηθώ.

Το πετύχατε λοιπόν κύριοι και κυρίες εκ των έσω και εκ των έξω, αυτό που τόσο μεθοδικά σχεδιάσατε καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Καταστρέψατε ό,τι, χτίστηκε και θα συνέχιζε να υπάρχει για πολλά χρόνια!

Για την ιστορία, η ομάδα στις 24/7/2019 ήταν έτοιμη να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα έχοντας φροντίσει η Διοικούσα επιτροπή να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις που απαιτούνταν! Το πλέον αισιόδοξο γεγονός ήταν ότι την προσπάθεια όλων μας αναγνώρισαν και συμμερίστηκαν γονείς των ηλικιακών τμημάτων και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά.

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν το τι πραγματικά συνέβη και αυτή η ομάδα έφτασε στη διάλυση της, ωστόσο επειδή η ιδιότητα μου είναι αυτή του προπονητή και όχι του Διοικητικού δεν θα επεκταθώ περισσότερο. Σας προσκαλώ και σας προκαλώ λοιπόν να βγάλετε την αλήθεια στην επιφάνεια έτσι ώστε να μάθει ο κόσμος τα πραγματικά περιστατικά και όχι αυτά που σας βολεύουν!

Υ.Γ. Ο πάνσοφος λαός μας λέει ‘’ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται’’… υπομονή λοιπόν και εδώ θα είμαστε για να δούμε ποιος , που, πότε και πώς… εις το επανιδείν… λοιπόν…"

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69