tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Συντονιστής διαιτησίας της ΕHF ο Γιώργος Μπεμπέτσος

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ προσέλαβε για την θέση του συντονιστή διαιτησίας τον πρώην διεθνή διαιτητή και delegate Γιώργο Μπεμπέτσο.

Ο Συντονιστής είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες που αφορούν την διαιτησία, για την εκπαίδευση διαιτητών/παρατηρητών, τον έλεγχο της φυσικής κατάστασης, την αξιολόγηση της απόδοσης, τον ορισμό των τεχνικών στελεχών των αγώνων των εθνικών ομάδων, την ανάπτυξη του Γραφείου Διαιτησίας της ΕΗF, την στενή συνεργασία με την Επιτροπή Αγωνιστικού και την Τεχνική Επιτροπή Διαιτησίας, την βελτίωση της χρήσης των τεχνικών και τεχνολογικών μέσων στην διαιτησία, την συμμετοχή στο Competition Management όλων των EURO (ανδρών, γυναικών και ηλικιακών).

Αυτή η θέση πέραν της προσωπικής επιτυχίας του στελέχους μας, αντανακλά και σε όλο το ελληνικό χάντμπολ για τις προσπάθειες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο αγωνιστικό, διοικητικό και διεθνών σχέσεων.

Η επιλογή του Γιώργου Μπεμπέτσου για αυτή την θέση ευθύνης γεμίζει με υπερηφάνεια όλο το άθλημα και είμαστε σίγουροι ότι με τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητα που τον διακρίνει, θα πετύχει όλους τους στόχους που θα του ανατεθούν.
Γιώργο, καλή επιτυχία στην νέα πρόκληση της καριέρας σου!

«Η επόμενη αυτή ημέρα, πέρα από τον προσωπικό μόχθο, ανήκει και στην οικογένειά μου, αλλά και σε όλο το ελληνικό χάντμπολ»

Ο Γιώργος Μπεμπέτσος δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης της θέσης που μου εμπιστεύεται η EHF, ευχαριστώ όλους για τις ευχές που με συνοδεύουν. Το Ευρωπαϊκό χάντμπολ προχωρά την επαγγελματική του στελέχωση σε όλα τα επίπεδα και η διαιτησία δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το κάδρο αυτό. Οι προκλήσεις μπροστά μας πολλές και μεγάλες: από την επόμενη ημέρα της πανδημίας μέχρι την νέα εκπαιδευτική δομή της διαιτησίας, την είσοδο της τεχνολογίας και την διατήρηση και συνεχή αξιολόγηση των στελεχών. Ελπίζω, ο πατέρας μου, ο Στέλιος, να είναι χαρούμενος και υπερήφανος από εκεί που με κοιτάζει. Η επόμενη αυτή ημέρα στην επαγγελματική μου πορεία, πέρα από τον προσωπικό μόχθο, ανήκει και στην οικογένειά μου, αλλά και σε όλο το ελληνικό χάντμπολ στην αγκαλιά του οποίου ‘’ανδρώθηκα’’. Η εμπιστοσύνη των στελεχών του διαχρονικά με τιμά».

«Χαρούμενοι για την επιλογή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας»

O Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιλογή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο πρόσωπο του Γιώργου Μπεμπέτσου, ενός καταξιωμένου στελέχους του ελληνικού χάντμπολ με πολυετή προσφορά στο άθλημα. Οι ολόθερμες ευχές μας θα συντροφεύουν τον Γιώργο σε αυτή την νέα σελίδα της καριέρας του».

«Το ελληνικό χάντμπολ παράγει ισχυρές προσωπικότητες»

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, επεσήμανε: «Ο Γιώργος Μπεμπέτσος με την παρουσία του στα διεθνή δρώμενα του αθλήματος έχει τιμήσει το ελληνικό χάντμπολ και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα κάνει και σε αυτή την απαιτητική και νευραλγική θέση που του ανατέθηκε. Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι όταν στελέχη της ελληνικής χειροσφαίρισης τυγχάνουν τέτοιας αναγνώρισης από μεγάλους οργανισμούς. Ο Γιώργος Μπεμπέτσος είναι ένα λαμπρό παράδειγμα ότι το ελληνικό χάντμπολ παράγει ισχυρές προσωπικότητες και σπουδαίους επαγγελματίες με διεθνές προφίλ. Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ένας στενός συνεργάτης μου επί σειρά ετών, λαμβάνει αυτή την θέση. Τον συγχαίρω και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Βιογραφικό Γιώργου Μπεμπέτσου

• Σύμβουλος Αθλητικού Μάνατζμεντ

• Γεννήθηκε το 1963, στην Βέροια

• Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ το 1985

• Εξειδίκευση (1988) στην Οργάνωση και την Διοίκηση του Αθλητισμού, στο Πανεπιστήμιο του Γουισκόνσιν των ΗΠΑ

• Στρατιωτική θητεία στις Δυνάμεις Καταδρομών

• 1990- 2016 Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, στην Θεσσαλονίκη, αρχικά ως καθηγητής και μετά ως Επικεφαλής του Τμήματος Φυσικής Αγωγής

• Διαιτητής από το 1982, από το 1999 έως το 2010 διεθνής μαζί με τον Ιωάννη Μεϊμαρίδη σε σάλα και μπιτς χάντμπολ με
περισσότερους από 300 αγώνες, στην άμμο και το παρκέ.
Διεθνής παρατηρητής αγώνων και διαιτησίας από το 2010, έχοντας διευθύνει αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων (τελικούς Champions League και EURO).

• Διοργάνωση, διεύθυνση και επίβλεψη αθλητικών διοργανώσεων και εγκαταστάσεων, έχοντας εργασθεί στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις τα τελευταία 25 χρόνια

• Εργάστηκε σε 13 μεγάλους οργανισμούς
o Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ)
o Διεθνής Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως (IHF)
o Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως (EHF)
o Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ)
o Ολυμπιακή Επιτροπή του Κατάρ
o Ολυμπιακή Επιτροπή του Ομάν
o Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004
o Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως των ΗΠΑ (USTHF)
o Special Olympics International (SOI)
o Ελληνική Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ)
o Γενική Γραμματεία Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος (ΓΓΔΦΠ)
o Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ)
o Υφυπουργείο Αθλητισμού

o Συμμετείχε σε 48 διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις και εργάστηκε στους παρακάτω εκπαιδευτικούς φορείς
o Αμερικανικό Κολλέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ
o ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ
o Αμερικανική Ακαδημία των Σπορ (USSA)
o Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
o Πανεπιστήμιο του Γουισκόνσιν – Μάντισον (ΗΠΑ)
o Δημόσια ΙΕΚ

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69