Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

ΟΧΕ: Υποβολή αιτήσεων για αποσπάσεις

Από την ΟΧΕ ανακοινώθηκε ότι όσοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στο Δημόσιο, θέλουν να υποβάλλουν αίτηση για απόσπαση στην ΟΧΕ για το διδακτικό έτος 2020-2021, πρέπει να αποστείλουν το αργότερο μέχρι Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 την σχετική αίτηση στην ΟΧΕ στο fax: 210-8225776 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Ομοσπονδία θα προβεί στην αξιολόγηση όσων έχουν καταθέσει αιτήσεις απόσπασης και θα υποβάλλει τον σχετικό πίνακα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Πέραν του κωλύματος της ανάθεσης καθηκόντων Ομοσπονδιακών προπονητών και τεχνικών συμβούλων σε καθηγητές Φ.Α. κλάδου Π.Ε. 11 που υπηρετούν στο Δημόσιο με ταυτόχρονη απασχόληση σε Αθλητική Ανώνυμη Εταιρεία, δεν επιτρέπεται επίσης η ανάθεση καθηκόντων Ομοσπονδιακών προπονητών και τεχνικών συμβούλων σε καθηγητές Φ.Α. που εμπίπτουν στα κωλύματα του άρθρου 3 του αθλητικού νόμου 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει για ποινικά αδικήματα του παρόντος νόμου, ή για τα αδικήματα βίας στους αθλητικούς χώρους, ή χρήση ή διάθεση ουσιών ή μεθόδων φαρμακοδιέγερσης.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να κατατίθεται από τους ενδιαφερόμενους Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν εμπίπτουν στα προαναφερθέντα κωλύματα. 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69