Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Έτοιμος να κυνηγήσει το Γερμανικό όνειρο ο Σωτήρης Σαράφης

Χαρούμενος που ανοίγεται η προοπτική για να ζήσει το Γερμανικό όνειρο, το να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, είναι ο νεαρός ίντερ του Φιλίππου Σωτήρης Σαράφης. Πριν καν παίξει στην Ελληνική Α1, ο νεαρός Βεροιώτης, ετοιμάζει τις βαλίτσες του και μέσα στον μήνα θα αναχωρήσει για την Γερμανία. 

Ο πρώτος του σταθμός είναι η Αΐντραχτ Χίλνενσχαϊμ. Είναι η πρώην ομάδα του Δημήτρη Τζιμούρτου, η οποία δοκίμασε τον Σαράφη και ενθουσιασμένη από τα χαρακτηριστικά του αθλητή, αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να παίξει γι αυτήν. Ο Σωτήρης Σαράφης, τον Μάρτη που πέρασε, ταξίδεψε με τον Δημήτρη Τζιμούρτο, που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα στο Χίλντενσχαϊμ, στην Γερμανία και πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά των Γερμανών. Πλέον, ως πρωταθλητής Ελλάδος στους παίδες, πολυτιμότερος της διοργάνωσης και καλύτερο ίντερ, θα ταξιδέψει στην Γερμανία να κυνηγήσει το Γερμανικό όνειρο. 

Ο αθλητής, λίγες ημέρες πριν φύγει για την Γερμανία, μαζί με τον άνθρωπο που του άνοιξε τον δρόμο για το Γερμανικό όνειρο, τον Δημήτρη Τζιμούρτο, μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του: "Έχω άγχος. Ήταν το όνειρό μου να παίξω στο Γερμανικό πρωτάθλημα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα μέχρι σήμερα αλλά κυρίως τον Κύρο Σαράφη που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου και τους γονείς τους, για τα καλά και για τα άσχημα που μοιραστήκαμε". 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69