Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Τα πρώτα φιλικά του Ζαφειράκη

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ. Η ομάδα του Ζαφειράκη νίκησε στο 1ο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στην Πτολεμαίδα το Σάββατο 2/9/2017. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι προπονητές είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλους τους αθλητές και να δοκιμάσουν τακτικές και συστήματα. Σήμερα Πέμπτη 6/9/2017 θα δώσει το 2ο φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την ομάδα της ΧΑΝΘ.

Άρχισε η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018. Η κάρτα ισχύει για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου της κανονικής περιόδου.

Η τιμή της κάρτας είναι στα 10€ και οι υπεύθυνοι του τμήματος έχουν έρθει σε συμφωνία με συγκεκριμένα καταστήματα της Νάουσας έτσι ώστε οι κάτοχοι των καρτών να έχουν έκπτωση σε αγορές και σε υπηρεσίες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την κάρτα από τους υπεύθυνους του τμήματος , τα παραπάνω καταστήματα ,μέσω των αθλητών του τμήματος και από το ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ τις ημέρες των αγώνων.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69