Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Ζαφειράκης

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 21/8/2017 η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσα. Μετά την 1η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου η ομάδα μετέβη στο κλειστό γυμναστήριο όπου πραγματοποιήθηκε αγιασμός και κατόπιν ξεκίνησε η προετοιμασία.

Φέτος την προετοιμασία της ομάδας μαζί με το προπονητικό δίδυμο των Πρωτογέρη – Γιούπη έχει αναλάβει ο Σέρβος γυμναστής Goran Guzijan ο οποίος εκτός από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα είναι και ο γυμναστής της ομάδας σε όλη τη σεζόν.

Συνολικά στην προετοιμασία μετέχουν 26 αθλητές μεταξύ των οποίων και 7 έφηβοι.

Οι αθλητές που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία είναι οι :

ΒΛΑΧΟΣ Δ, ΠΙΤΟΣ Π, ΠΕΤΡΙΔΗΣ Γ,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ Π , ΡΟΤΖΙΟΣ Π, ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ Κ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Ν , ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΕΝΤΡΑΣ Θ, ΛΙΟΥΜΗΣ Σ , ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ,ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Α, ΤΣΑΓΚΕΡΑΣ Ν ,ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ν,ΚΟΡΩΝΑΣ Κ,ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ Π ,ΧΑΛΑΤΣΗΣ Γ, ΜΑΥΡΟΔΟΥΛΑΚΗΣ Σ ,ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π, ΚΑΡΑΜΠΕΛΚΟΣ Α, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ Χ , ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ , ΠΡΟΙΟΣ Ι, ΓΑΛΙΤΗΣ Ι , ΤΣΑΤΣΚΑΣ Π, ΤΣΙΑΧΤΣΙΡΑΣ Π .

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ θα δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια με 1ο αυτό με τον ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ στην Πτολεμαίδα το Σάββατο 2/9/2017.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69