Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ανακοίνωσε προπονητή η Veria Ladies

Η διοίκηση των Veria Ladies ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Θανάση Γιαγλή. Ο 37χρονος (09/02/1983) προπονητής επιλέχθηκε με γνώμονα τη φιλοδοξία του στον συγκεκριμένο τομέα αλλά και τη μεγάλη αγάπη που τον διακατέχει για το ποδόσφαιρο.

Παρά το νεαρόν την ηλικίας του, έχει σημαντικές περγαμηνές μέσα από την παρακολούθηση των Σχολών Προπονητών και των Σεμιναρίων της ΕΠΟ (Σεμινάριο UEFA D, Δίπλωμα UEFA C και τέσσερα διαδικτυακά Σεμινάρια της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) αλλά και της Καταλανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, καθώς είναι κάτοχος του Smart Football Level 1.

Την περσινή χρονιά, στην πρώτη του απόπειρα ως head coach, κατέκτησε τον τίτλο με τον Άχθο Αρούρη στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, κερδίζοντας παράλληλα την άνοδο στην Α κατηγορία της επόμενης περιόδου.

Ο Θανάσης Γιαγλής, με καταγωγή από το Πέραμα της Αττικής αλλά μόνιμος κάτοικος Βέροιας τα τελευταία χρόνια, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στον ΑΠΟ Περαμαϊκός, στην ΑΕ Περάματος, στους Σαλαμινομάχους, στον ΜΑΣ Βεργίνα και στον Άχθο Αρούρη.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69