Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Νίκες για εφήβους και παίδες του Φιλίππου

Την Τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι έφηβοι του Φιλίππου διατηρώντας το αήττητο και την πρώτη θέση στον όμιλο τους. Αυτή τη φορά επικράτησαν του Κεραυνού Άσπρου με το επιβλητικό σκορ 82-52. Η ομάδα του Χρήστου Μπρατσιώτη επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και δε συνάντησε δυσκολίες.

Ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Μπλατσιώτης έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν και ταυτόχρονα δοκίμασε διαφορά σχήματα εν όψη της συνέχειας. Να σημειωθεί ότι με την εφηβική ομάδα δεν αγωνίστηκαν οι Μόρας και Τσεσμετζιδης οι οποίοι αγωνίστηκαν με την ανδρική ομάδα στην Πτολεμαΐδα.

Επόμενος αντίπαλος του Φιλίππου την Κυριακή ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών την Κυριακή στα Γιαννιτσά.

Φίλιππος Βέροιας : (Μπλατσιώτης-Κουρουζίδης) Καρμάτης 12(2), Ζαμπακας 8, Χόργος 19(1), Κανακάρης 11, Λαζοπουλος 2, Μπιζάκης 4, Γεγετσίδης 2, Κοτσιδης 7, Κοκκινιδης 10, Τριανταφυλλίδης 12, Αλμπανίδης, Δάμτσιος 5.

Το παιδικό

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η παιδική ομάδα του Φιλίππου την Κυριακή. Επικράτησε του Κεραυνού Άσπρου την Κυριακή με το ευρύ σκορ 81-47 Χωρίς να συναντήσει μεγάλη αντίσταση η ομάδα του Νίνου Κανελλιδη κυριάρχησε από την αρχή παίρνοντας προβάδισμα ασφαλείας το οποίο και διεύρυνε μέχρι το τέλος.
Φίλιππος Βέροιας: (Καννελίδης) Πανταζής 15, Τρανιδης 6, Σαρηγιαννιδης, Ποταμοπουλος 14, Σαραντοπουλος 4, Γκαρμπουνης 16, Μπλατσιωτης 8, Κηριμκηριδης 10, Σταυρόπουλος 4, Τρεμμος 4

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69