Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ξεκινά το Σάββατο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΟΚ

aok

Μετά από 50 μέρες προετοιμασίας η αντρική ομάδα του Α.Ο.Κ. Βέροιας ρίχνετε στην μάχη της Α΄ κατηγορίας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. μετά από 2 χρόνια «ταλαιπωρίας» στην χαμηλότερη κατηγορία.

Το Σάββατο στις 18:00 αγωνίζεται στα Καλύβια της Πέλλας με τον γηπεδούχο Κεραυνό Άσπρου. Οι δυο ομάδες γνώριμες από το περσινό πρωτάθλημα αναμένετε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα καλό ξεκίνημα.

Η Βεροιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε την Πέμπτη το βράδυ την προετοιμασία της έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η αποστολή του Α.Ο.Κ. αναχωρεί στις 16:00 το απόγευμα με αμφίβολους τους τραυματίες Πάππου, Ναμίδη, Παπαδόπουλο,Ουζούνη καθώς γίνετε προσπάθεια να ξεπεραστεί και ένα μικροπρόβλημα με τον Σαζακλίδη

Παρόλα αυτά διάχυτη είναι η αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει θετική ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Τούσας Θωμάς μας τόνισε ότι «παρά τις πιθανές ελλείψεις της ομάδας , η προετοιμασία των αθλητών της ομάδας ήταν τέτοια που με κάνει να πιστεύω ότι όλες η δυσκολίες θα ξεπεραστούν μέσα από την συνολική προσπάθεια».

"Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής η διοίκηση , οι προπονητές και οι αθλητές του Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ εύχονται στην ομάδα του συντοπίτη Φίλιππου καλή επιτυχία" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΑΟΚ.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69