Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Φιλικό τουρνουά θα διοργανώσει ο ΑΟΚ

basket

Στην έδρα του θα δώσει τα επόμενα δύο φιλικά παιχνίδια ο Α.Ο.Κ. Βέροιας .Στο Δ.Α.Κ. «Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ» το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα. πραγματοποιηθεί φιλικό τουρνουά προετοιμασίας, με την συμμετοχή της περσινής πρωταθλήτριας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., ομάδας του Πανεδεσσαϊκού , της γειτονικής Αλεξάνδρειας , του Α.Σ. Βελβεντό και φυσικά του διοργανωτή Α.Ο.Κ. Βέροιας.

Η ομάδα της Βέροιας που ετοιμάζετε εντατικά για την έναρξη του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί στις 7 το βράδυ τον Πανεδεσσαϊκό ενώ νωρίτερα στις 5 το απόγευμα θα γίνει ο πρώτος αγώνας του τουρνουά μεταξύ της Αλεξάνδρειας και του Βελβεντού. Την Κυριακή θα αγωνιστούν στις 4 το απόγευμα οι δύο ηττημένες ομάδες του Σαββάτου ενώ στις 6 θα γίνει ο τελικός του τουρνουά.

Η διοργάνωση γίνετε για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των ομάδων και αναμένεται να παρουσιάσει αρκετό ενδιαφέρον 15 ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο κ. Τούσας υπολογίζει να τεστάρει όλους τους αθλητές που έχει στην διάθεσή του στην περίοδο της προετοιμασίας ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για την ετοιμότητα τους. Κάποιοι μικροτραυματισμοί που προέκυψαν αναμένεται να ξεπεραστούν και η ομάδα να παρουσιαστεί με όλο το έμψυχο δυναμικό της.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69