Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Φιλική ήττα του ΑΟΚ στην Χαλκηδόνα

basket

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχιζετε η προετοιμασία της αντρικής ομάδας του Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ ενόψη του πρωταθλήματος Α΄ Ε.ΚΑ.Σ. ΚΕ.Μ. που ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου. Η ομάδα των «Λύκων» πραγματοποίησε το 3ο στην σειρά φιλικό αγώνα την Τετάρτη το βράδυ στο Δ.Α.Κ. Χαλκηδόνας ,κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. ομώνυμη ομάδα από την οποία και ηττήθηκε με 53-48.

Ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Τούσας χρησιμοποίησε διάφορα σχήματα και με τους 14 παίκτες που είχε στην διάθεσή του μιας και υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος για δοκιμές. Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία προτιμήθηκαν πολλά δυνατά φιλικά για την βεροιώτικη ομάδα, όπως το τελευταίο εναντίον μιας πανέτοιμης αγωνιστικά ομάδας που την ερχόμενη εβδομάδα μπαίνει στον μαραθώνιο των πρωταθλημάτων της Θες/νίκης.

Στα θετικά του χθεσινού φιλικού αγώνα η ιδιαίτερα δυνατή άμυνα της ομάδας στο δεύτερο μισό του αγώνα όταν και δέχθηκε μόλις 17 πόντους. Με τον Α.Ο.Κ. στο χθεσινό αγώνα έπαιξαν οι παρακάτω: Ναμίδης, Χρυσάφης 2,Καπνας,Γκανάς 6, Γιαννόπουλος 2, Σαζακλίδης 6, Πάππου 6, Παπαδόπουλος 14(2), Ιατρού 4, Ιωσηφίδης 8(2). Χατζής, Γκεκόπουλος, Τσέος, Τσιγκογιάννης.

Στην Λευκωσία ο Κώστας Γαβριηλίδης

Εν τω μεταξύ για τα επόμενα 4 χρόνια στην Ομόνοια Λευκωσίας θα αγωνίζεται ο νεαρός forward της ομάδας του Α.Ο.Κ. Βέροιας Κώστας Γαβριηλίδης συνδυάζοντας έτσι τον αθλητισμό με τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Η ομάδα της μεγαλονήσου επέστρεψε μετά από 3 χρόνοα στην μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος και ο βεροιώτης αθλητής θα καλύψει μια από τις 2 θέσεις γεννημένων κάτω των 20 ετών που δικαιολογεί ο κανονισμός του πρωτ/τος. Η διοίκηση και οι προπονητές της ομάδας εύχονται στο αθλητή του συλλόγου κάθε επιτυχία .

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69