Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Άλλες τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΟΚ

Μετά το αίσιο τέλος των μεταγραφών, των δυο έμπειρων forward, Πέτρου Μάντσου και Γιώργου Γιαννουζάκου , η ομάδα της ΑΟΚ Βέροιας ανακοίνωσε 2 ακόμη προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της.

Συγκεκριμένα επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε το μπάσκετ ο 24χρονος guard Μάριος Τρομπούκης. Ο νεαρός βεροιώτης αθλητής αφού τελείωσε τις σπουδές του στη Θες/νίκη επιστρέφει για να ενισχύσει την ομάδα του στην φετινή της προσπάθεια. Ο Τρομπούκης αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στις θέσης 1 και 2 και έχει ύψος 1.90 μ. και τα 4 τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α΄και Β΄Ε.ΚΑ.Σ.Θ. με την ομάδα της Προποντίδας.

Επίσης αποκτήθηκε από την ομάδα του Αριστοτέλη Φλώρινας ο νεαρός forward Ιωάννης Αλευρίδης. Ο ακρίτας αθλητής είναι γεννημένος το 2001 , έχει ύψος 1.95 μ. και θα ενισχύσει ταυτόχρονα την αντρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής (παιδικό, εφηβικό).

Τέλος επιστρέφουν στην ομάδα μετα από 1 και 4 χρόνια αντίστοιχα οι Χάρης Χρυσάφης (απείχε για 15 μήνες λόγω προσωπικών υποχρεώσεων) και Δημήτρης Πιπερτζής (σπούδαζε στην Καβάλα και αγωνιζόταν σε ομάδα της περιοχής).

Στα υπέρ για την ομάδα του ΑΟΚ είναι το γεγονός της δρομολόγησης αποκατάστασης του τραυματισμού του Γιώργου Παντσή ο οποίος μέσα στον Ιούλιο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και υπολογίζεται ότι μέχρι τα τέλη του χρόνου θα επανέλθει σε πλήρη ετοιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους.

Θυμίζουμε ότι από την περσινή ομάδα αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Γιάννης Ταγγίδης ,ο οποίος πλέον κατέχει διοικητικό πόστο στο σύλλογο και ταυτόχρονα εκλέχθηκε και στο νέο συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΜ. Παραχωρήθηκαν επίσης ο Γιώργος Οικονόμου στην «Βεργίνα» Θες/νικης ομάδα Β΄ΕΚΑΣΘ, και ο Αλέξης Γιαννόπουλος στην ΜΑΚΑΜΠΙ Θες/νίκης που αγωνίζεται στην Α΄ΕΚΑΣΘ.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69