Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Κέρδισαν τον Σκυδραϊκό οι παίδες του Φιλίππου

filippos paidiko

Χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να κάμψει τελικά την αντίσταση του μαχητικού Σκυδραϊκού το παιδικό τμήμα του Φιλίππου στα πλαίσια της 1η αγωνιστικής του Β' γύρου του παιδικού πρωταθλήματος, με 58-59. Παρά τις ελλείψεις και με μεγάλο ψυχικό σθένος οι νεαροί παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παίζοντας καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήραν στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα.

Το παιχνίδι παρά το πολύ κακό ξεκίνημα που έδωσε προβάδισμα 10 πόντων στην ομάδα του Σκυδραϊκού γρήγορα μπήκε στον σωστό ρυθμό και στο ημίχρονο η ομάδα του Φιλίππου είχε διψήφιο προβάδισμα. Στην τέταρτη περίοδο τα λάθη και οι βεβιασμένες επιλογές έβαλαν τον Σκυδραϊκό και πάλι στο παιχνίδι για τα καλά.

Επτά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη ο Φίλιπος έχανε με 3 πόντους αλλά με εμπνευσμένη ενέργεια και εύστοχο τρίποντο του Πασχαλίδη στην εκπνοή του χρόνου έφερε το παιχνίδι στην παράταση. Από εκεί και πέρα η τύχη δεν χρειάστηκε στην ομάδα, που με περίσσεια ψυχής όλων των παικτών και αποφασιστικό καλάθι του Τόκα πήρε την νίκη.

Φίλιππος (Καμπουρίδης) : Ευφραιμίδης, Παυλίδης, Τόκας, Ζαφειρίου, Ευστρατιάδης, Τσιγγενόπουλος, Λεονταράκης, Πετικάς, Χαϊτόγλου, Τρικαλόπουλος Θεοδωρίδης, Πασχαλίδης.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

sidiropoulos

studio 69