Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Πόσα πρόστιμα επιβλήθηκαν το Σάββατο για μετακινήσεις και μάσκες

Συνολικά 17 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 3 για μη χρήση μάσκας επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές, χθες Σάββατο, στην Ημαθία, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6.662 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν στο Κιλκίς, 3 στην Ημαθία και ισάριθμα στην Πιερία, 2 στις Σέρρες και από μία στην Πέλλα και τη Χαλκιδική. Από τα 17 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για μη χρήση μάσκας, 17 αφορούσαν πεζούς και 2 επιβάτες ΙΧ.

Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 83 παραβάσεις, εκ των οποίων 18 καταγράφηκαν στην Πέλλα, 17 στην Ημαθία και ισάριθμες στην Πιερία, 10 στις Σέρρες, 9 στο Κιλκίς και 12 στη Χαλκιδική. Από τα 83 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση, 73 αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms, 5 μετακίνηση εκτός νομού και 5 μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69