Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Είκοσι πρόστιμα για μάσκες και μετακινήσεις την Παρασκευή στην Ημαθία

Συνολικά 19 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και ένα για μη χρήση μάσκας, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές χθες Παρασκευή στην Ημαθία, μετά από 1704 ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 8.920 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν στο Κιλκίς, 4 στην Πέλλα και ισάριθμες στην Πιερία, από μία στην Ημαθία και τις Σέρρες και δύο στη Χαλκιδική. Από τα 32 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για μη χρήση μάσκας, 31 αφορούσαν πεζούς και ένα υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 97 παραβάσεις, εκ των οποίων 19 καταγράφηκαν στην Ημαθία και ισάριθμες στην Πέλλα και τις Σέρρες, 14 στην Πιερία, 8 στο Κιλκίς και 18 στη Χαλκιδική. Από τα 97 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση, 89 αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms, 4 μετακίνηση εκτός νομού και 4 μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69