Τσακιρίδης

valavan pano

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Εδέσσης και της οδού Πίνδου, στην Βέροια

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια εργασιών μετακόμισης, από την οδό Εδέσσης (αριθμός 7), στην οδό Πίνδου (αριθμός 36) στην πόλη της Βέροιας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων, στην οδό Εδέσσης, από την συμβολή της με την οδό Καρακωστή έως την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, καθώς και την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται εκατέρωθεν της εν λόγω οδού, έμπροσθεν των κτηρίων με αριθμό 7 και 8, για μήκος περίπου δέκα μέτρων και

Β. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων, στην οδό Πίνδου, από την συμβολή της με την οδό Εμμ. Παππά έως την συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, καθώς και την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται εκατέρωθεν της εν λόγω οδού, έμπροσθεν των κτηρίων με αριθμό 36 και 29, για μήκος περίπου δέκα μέτρων.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69