Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Πόσα πρόστιμα επιβλήθηκαν την Πρωτοχρονιά για μετακινήσεις και μάσκες

Συνολικά 12 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 5 για μη χρήση μάσκας, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην Ημαθία, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.413 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν στην Ημαθία, 2 το Κιλκίς και ισάριθμα στην Πέλλα, από ένα σε Πιερία και Σέρρες και 4 στη Χαλκιδική. Από τα 15 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για μη χρήση μάσκας, τα 14 βεβαιώθηκαν σε πεζούς και ένα επιβάτη λεωφορείου.

Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 62 παραβάσεις, εκ των οποίων 17 αφορούσαν το Κιλκίς, 14 τις Σέρρες, 12 την Ημαθία, 7 την Πέλλα, 2 την Πιερία και 10 τη Χαλκιδική. Από τα 62 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση, τα 53 αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms, 3 μετακίνηση εκτός νομού και 6 για αδικαιολόγητη μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

sidiropoulos

studio 69