Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Πόσα πρόστιμα επιβλήθηκαν την Δευτέρα στην Ημαθία για μετακινήσεις και μάσκες

Συνολικά 19 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 8 για μη χρήση μάσκας, επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές την Δευτέρα στην Ημαθία, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6.500 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 27 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν στην Ημαθία, 6 στο Κιλκίς και ισάριθμες στην Πιερία, 3 στις Σέρρες (όπως και στη Χαλκιδική) και μία στην Πέλλα. Από τις 27 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, 18 αφορούσαν πεζούς.

Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 78 παραβάσεις, εκ των οποίων 19 καταγράφηκαν στην Ημαθία, 13 στην Πέλλα, 11 στην Πιερία, 6 στο Κιλκίς και ισάριθμες στις Σέρρες και 23 στη Χαλκιδική. Από τα 78 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση, τα 68 αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms, 6 μετακίνηση εκτός νομού και 4 για αδικαιολόγητη μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69