Τσακιρίδης

valavan pano

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Πιο εντατικούς ελέγχους κάνει η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας

Η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας, σε κοινή δράση με την Ελληνική Αστυνομία, εντατικοποίησε τους ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης του Δήμου Βέροιας αλλά και του Νομού.

Στόχος είναι η μείωση των κρουσμάτων ώστε να μην εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη πίεση στο Εθνικό σύστημα υγείας και να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε, μένοντας υγιείς.

Στα πλαίσια των καταγεγραμμένων ελέγχων που διενεργήθηκαν, σε Τράπεζες, σε σούπερ μάρκετ, σε λαϊκές αγορές, σε καταστήματα κλπ, βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις άσκοπης μετακίνησης και μη χρήση ιατρικής μάσκας. Μάλιστα οι έλεγχοι από τα Αστυνομικά όργανα, εκτός του ιστού της Πόλης, επεκτάθηκαν στις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. 

"Ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και παρακαλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Βέροιας να επιδείξουν την ίδια ωριμότητα και υπευθυνότητα όπως και στο πρώτο κύμα της πανδημίας.

Με ατομική και συλλογική ευθύνη τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα περιορισμού του ιού ώστε να μείνουμε ασφαλείς" αναφέρει η ανακοίνωση της Δημοτικής Αστυνομίας. 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69