Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Νέες δωρεές στο Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας

Σε σημαντικές δωρεές υλικών προς το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας προχώρησαν προσφάτως ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Ημαθίας και Πέλλας δια του Προέδρου κ. Μάγγα Παναγιώτη, ο Σύλλογος Φαρμακοποιών Ημαθίας δια της Προέδρου κας. Κατή Σοφίας και η εταιρία «IDECO SA – παραγωγή συστημάτων σίτας» διά του ιδιοκτήτη της κ. Παπαδόπουλου Αργύριου.

Οι δυο πρώτοι προσέφεραν στην Υπηρεσία 2 πλήρως εξοπλισμένα φαρμακεία εργασιακού χώρου και 6 φαρμακεία οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών τόσο του αστυνομικού προσωπικού, όσο των κρατουμένων και των πολιτών οι οποίοι, υπό κανονικές συνθήκες, προσέρχονται καθημερινά στην αστυνομία να εξυπηρετηθούν.

Νέες Ο τρίτος χορηγός δώρισε 10 φορητούς ασυρμάτους και 10 επιχειρησιακούς φακούς, είδη τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από το προσωπικό του Τμήματος (ομάδα ΔΙ.ΑΣ., εποχούμενές και πεζές περιπολίες) κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας Αστυνόμος Α’ κ. Θωμάς Μοσχόπουλος ευχαρίστησε τους δωρητές τονίζοντας πως η έμπρακτη στήριξη τους συμβάλει στην ευόδωση του έργου των Αστυνομικών που καθημερινά διαθέτουν όλες τις δυνάμεις τους στην αστυνόμευση και αποτελεί έκφραση κοινωνικής ευθύνης.

farmakeia

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69