Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Ημαθία: 23 πρόστιμα για μετακινήσεις και μάσκα

Συνολικά 17 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 6 για μη χρήση μάσκας επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές χθες Παρασκευή στην Ημαθία, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.915 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 61 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν στην Πιερία, 12 στο Κιλκίς και ισάριθμες στις Σέρρες, 9 στην Πέλλα, 6 στην Ημαθία και 4 στη Χαλκιδική. Από τις 61 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, οι 50 αφορούσαν πεζούς.

Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 91 παραβάσεις, εκ των οποίων 17 βεβαιώθηκαν στην Ημαθία και ισάριθμες στις Σέρρες, 15 στην Πιερία, 11 στην Πέλλα, 5 στο Κιλκίς, ενώ στη Χαλκιδική καταγράφηκαν 26. 85 από τα 91 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση, αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms, 2 για μετακίνηση εκτός ορίων νομού και 4 για μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69