Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Κεντρική Μακεδονία: Στην Ημαθία οι περισσότερες παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση το προηγούμενο διήμερο

Συνολικά 20 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 5 για μη χρήση μάσκας επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές χθες Δευτέρα στην Ημαθία, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.967 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 28 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν στο Κιλκίς, 5 στην Ημαθία, 4 στην Πιερία και ισάριθμες στις Σέρρες, 3 στην Πέλλα και ένα στη Χαλκιδική. Από τις 28 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, οι 21 αφορούσαν πεζούς.

Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 59 παραβάσεις, εκ των οποίων 20 βεβαιώθηκαν στην Ημαθία, 10 στις Σέρρες, 9 στο Κιλκίς και ισάριθμες στην Πιερία, 6 στην Πέλλα και 5 στη Χαλκιδική. 55 από τα 59 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms, 3 για μετακίνηση εκτός ορίων νομού και ένα για μετακίνηση κατά τις ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Την Κυριακή

Συνολικά 20 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και 5 για μη χρήση μάσκας επέβαλαν οι Αστυνομικές Αρχές προχθες Κυριακή στην Ημαθία, μετά από ελέγχους, που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.044 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 36 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν στο Κιλκίς, 8 στην Πιερία, 7 στις Σέρρες, 5 στην Ημαθία, 2 στην Πέλλα και 3 στη Χαλκιδική. Από τις 36 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, οι 23 αφορούσαν πεζούς.

Για άσκοπη μετακίνηση, σημειώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία 67 παραβάσεις, εκ των οποίων 20 βεβαιώθηκαν στην Ημαθία, 12 στις Σέρρες, 8 στο Κιλκίς, 7 στην Πέλλα και ισάριθμες στην Πιερία και 13 στη Χαλκιδική. 52 από τα 67 πρόστιμα που επιβλήθηκαν για άσκοπη μετακίνηση αφορούσαν κυκλοφορία πολιτών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα ή sms και 15 για μετακίνηση εκτός ορίων νομού.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69