Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Τράπεζα αίματος δημιούργησε ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας

"Σήμερα 31/03/2021 ιδρύθηκε επίσημα η τράπεζα αίματος του συλλόγου μας. Πρώτη φορά σήμερα δώσαμε αίμα στην τράπεζα αίματος μας, μέσω της οποίας παρέχουμε αίμα σε οποιονδήποτε το χρειαστεί. Μπορεί ο καθένας να πάει να δώσει αίμα στο όνομα του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας με αριθμό μητρώου: 15878!

Είναι μια εθελοντική κίνηση που βοηθάει συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη! Μπορεί ανά πάσα στιγμή καποιος να έχει άμεση ανάγκη για αίμα, όποτε η πρόληψη είναι η καλύτερη επιλογή και γι αυτό ιδρύσαμε την τράπεζα αίματος ώστε να είμαστε έτοιμη σε μια τέτοια δύσκολη περίπτωση.

Ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι αιμοδότες μικροί και μεγάλοι. Σώζουμε ζωές με μια πολύ απλή κίνηση. Γινόμαστε αιμοδότες! Κανουμε κάλεσμα αιμοδοτών και σας παροτρύνουμε όλους να κάνετε την αρχή!

Για έξτρα κίνητρο να ξέρετε πως μετά την αιμοδοσία, σας δίνεται και χυμός με αλμυρά μπισκότα όποτε μόνο κερδίζετε από αυτήν σας την πράξη.

Ενημερωτικά: Οι ώρες νοσοκομείου είναι 9:00-13:00 καθημερινά και 18:00-20:00 το απόγευμα, ενώ γίνονται και αιμοδοσίες κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στα Καπή Βέροιας στο κέντρο 9:00-13:00!", αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Νεολαίας Βέροιας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69