tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων έκοψε την βασιλόπιτα

Παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Γιώργου Καρανίκα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, στην αίθουσα δεξιώσεων «Βίλα Παλάτι» στην Κοζάνη, η ετήσια εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Πάρις Κουκουλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Νικόλαος Λυσσαρίδης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης Κούρου Κωνσταντίνος.

Προσκεκλημένοι για πρώτη φορά οι πρόεδροι όλων των Επιμελητηρίων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, εκ των οποίων παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης Ιωάννης Μητλιάγκας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης.

Xαιρετισμό απέστειλαν, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Τομέα Μακεδονίας - Θράκης Γιώργος Αμανατίδης και ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Προέδρος, του οικοδεσπότη Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας, ο οποίος καλωσόρισε στην όμορφη πόλη της Κοζάνης τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρόνια.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΟΕΣΔΚΜΑΚ Νεκτάριος Ελμαλόγλου και αφού ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχήθηκε σε όλους μια καλή και παραγωγική χρόνια.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, επεσήμανε, πρώτα από όλα, τη στήριξη που δείχνουν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων των Νομών Κεντροδυτικής Μακεδονίας στον τομέα του λιανεμπορίου, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται με τη σημερινή τους παρουσία.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε τρεις Εμπορικούς συλλόγους, μέλη της Ομοσπονδίας, που έχουν κλείσει έναν αιώνα λειτουργίας, σε αυτούς της Πτολεμαΐδας και της Καστοριάς, ενώ αντίστοιχα των Γρεβενών έκλεισε τα 110 χρόνια, με την ευχή όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι να ξεπεράσουν τα 100 χρόνια, ενωμένοι για το καλό αρχικά της χώρας μας και ειδικότερα του λιανεμπορίου.

Κλείνοντας ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης κύριο Μητλιάγκα που στάθηκε αρωγός και υποστηρικτής, για να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ όμορφη εκδήλωση.

Το λόγο αμέσως μετά πήρε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας, ο οποίος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους καλή χρόνια.

Στην ομιλία του, αφού αναφέρθηκε στα γενικότερα προβλήματα του κλάδου, επικεντρώθηκε περισσότερο στο νέο Φορολογικό Σύστημα, το όποιο χαρακτήρισε οριζόντιο, αναποτελεσματικό ίσως και αντισυνταγματικό. Απευθυνόμενος στους παριστάμενους της πολιτικής και της τοπικής ηγεσίας, ζήτησε τη συνδρομή όλων, ώστε αυτός ο άδικος νόμος να αλλάξει, γιατί ούτε εφαρμόσιμος είναι, ούτε θα πετύχει τους οικονομικούς στόχους της κυβέρνησης. Ζήτησε μάλιστα όλοι μαζί να συνταχθούν και ομόφωνα να διεκδικήσουν την εφαρμογή μιας νομοθεσίας, δίκαιης προς όφελος του λιανεμπορίου, που θα μπορέσει να πετύχει παράλληλα και τους στόχους της κυβέρνησης.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Προέδρος του ΕΒΕ Κοζάνης κος Μητλιάγκας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος Αμανατίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ κος Τσώτσος και ο Αντιδήμαρχος κος Κουρού, εκφράζοντας όλοι, τη στήριξη τους προς στον εμπορικό κόσμο και ειδικότερα στο λιανεμπόριο.

Τιμητική πλακέτα αποδόθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης στον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ Γιώργο Καρανίκα, για τη στήριξη του και την αδιάλειπτη προσφορά του όλα τα χρόνια στο λιανεμπόριο και γενικότερα στο «επιχειρείν».

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου. Τυχεροί της βασιλόπιτας ο πρώην Πρόεδρος της ΟΕΣΔΚΜΑΚ Ευάγγελος Πανταζής και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Δημάδης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση που απόλαυσαν όλοι οι καλεσμένοι.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

EBORIDIS

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69