Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα "Γέφυρα" πραγματοποίησε το Επιμελητήριο

Συνεχίζοντας τις δράσεις του, το Επιμελητήριο Ημαθίας, διοργάνωσε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα:  «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι και πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών», με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτη Κουρμούση.

Ο κ. Φώτης Κουρμούσης, έκανε αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» και ανέπτυξε τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο πρόγραμμα σε δανειολήπτες που πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες του COVID -19 και έχουν δάνεια με υποθήκη στην πρώτη κατοικία.

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, απάντησε αναλυτικά σε πολλές ερωτήσεις που έθεσαν οι συμμετέχοντες και παρέθεσε στοιχεία για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2020, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/),η οποία έχει σχεδιαστεί και υποστηρίζεται με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ), στις υποδομές της οποίας και φιλοξενείται.

Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση δανείων με υποθήκη στην πρώτη κατοικία όσων επλήγησαν από τις δυσμενείς επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19 κι εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, θα λάβουν κρατική επιδότηση για συνολικά 9 μήνες.

Στόχος του Επιμελητηρίου Ημαθίας είναι η μέγιστη δυνατή πληροφόρηση των δυνητικά δικαιούχων ώστε να γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τα «βήματα» που απαιτούνται για την υπαγωγή στο πρόγραμμα.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69