Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Μια σειρά από επιχειρήσεις πλήττει το "λουκέτο" στην εστίαση

Το "λουκέτο" στην εστίαση έπληξε και θα συνεχίσει να πλήττει τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και όσους εξασφάλιζαν εισόδημα ως εργαζόμενοι. Είναι μόνο αυτοί που δέχθηκαν και δέχονται αυτό το πλήγμα; Σαφώς όχι. Μιλώντας με τον πρόεδρο των καταστημάτων εστίασης στην Βέροια, τον Κώστα Σαμανίδη, διαπιστώνουμε ότι μια σειρά από επαγγελματίες που συνεργάζονται με καταστήματα εστίασης είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται.

Για παράδειγμα, στην Βέροια εισόδημα έχασαν οι κάβες ποτών, οι έμποροι καφέ, οι αρτοποιοί, οι κρεοπώλες, οι μανάβηδες, οι έμποροι προϊόντων καθαρισμού, οι έμποροι χαρτικών, τα καταστήματα εξοπλισμού, καταστήματα με φιάλες υγραερίου, έμποροι ξηρών καρπών, μάρκετ-παντοπωλεία -ψιλικά, επιχειρήσεις καθαρισμού.

Επίσης, μια σειρά από τεχνικά επαγγέλματα έχασαν εισόδημα από το "λουκέτο" στην εστίαση. Τέτοια είναι ο ηλεκτρολόγος, ο ψυκτικός, ο ελαιοχρωματιστής, ο υδραυλικός, ο πατωματζής, μαραγκοί και καταστήματα επίπλων, επιχειρήσεις κουφωμάτων, επιχειρήσεις με τζάμια, διαφημιστικά γραφεία, επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ταμπέλες κ.α.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69