Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ενίσχυσε τους σεισμόπληκτους το ΚΑΠΑ Βέροιας

Το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, ανταποκρινόμενο στους καταστατικούς σκοπούς του αλλά και τις έκτακτες ανάγκες που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας στις σεισμόπληκτες περιοχές, οργάνωσε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και απέστειλε τα συγκεντρωθέντα είδη στον Δήμο Ελασσόνας, την Τρίτη 30-03-2021.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: "Επισκεπτόμενοι τις πληγείσες περιοχές προς παράδοση της βοήθειας, διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι το μέγεθος της ζημίας που έχει συντελεστεί, το άλγος και την ταλαιπωρία που υπόκεινται οι συνάνθρωποι μας αλλά και το εύρος της ανταπόκρισης που έχει τύχει η προσπάθεια βοήθειας τους από όλη την επικράτεια. Σημειωτέον ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Ελασσόνας που έχουν αναλάβει την υποστήριξη των πληγέντων, είτε με την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης είτε με την εξασφάλιση της σίτισης τους, έχουν να επιδείξουν ένα πολύ σοβαρό έργο στα πλαίσια ενός πλήρως οργανωμένου σχεδίου.

Περαιτέρω θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους συλλόγους της περιοχής μας που συμμετείχαν στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα την Εύξεινο Λέσχη Βεροίας, τον πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Γεωργίου, τον σύλλογο «Η Μίεζα» Ανθεμίων και τον Σύλλογο «Αριστοτέλης» Λουτροχωρίου Σκύδρας. Ευχαριστίες οφείλουμε και στο μεταφορέα Χρήστο Παπαδόπουλο που με την ελάχιστη επιβάρυνση, ανέλαβε να εκτελέσει την εν λόγω αποστολή με το φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Τέλος, εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας προς την δημοτική αρχή του Δήμου Ελασσόνας, την αντιδήμαρχο Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα και τις συνεργάτιδες της Κατερίνα και Βασιλική, για την άψογη συνεργασία και την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν σε αντίξοες συνθήκες".

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69