Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους κατοίκους της Ελασσόνας συγκεντρώνουν οι Λέσχες Ποντίων σε Βέροια και Αλεξάνδρεια

Το διήμερο 3 & 4 Μαρτίου 2021, η ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας επλήγη από ισχυρούς σεισμούς που προξένησαν μεγάλες καταστροφές σε κατοικίες και υποδομές.

Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, εκτός από τα κτίρια, πολύ περισσότερο υποφέρουν οι άνθρωποι και κυρίως οι ευάλωτες ομάδες των παιδιών και των ηλικιωμένων.

Με αυτές τις σκέψεις και με δεδομένη την ευαισθησία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος σε θέματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε. ανέλαβε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον Σ.Πο.Σ. Κ. Μακεδονίας & Θεσσαλίας, πρόσφερε την αρωγή των Ελλήνων Ποντίων στον Δήμο Ελασσόνας και τους κατοίκους της.

Η προσφορά έγινε δεκτή από πλευράς Δημοτικής Αρχής της πόλης, μαζί με τις ευχαριστίες του Δημάρχου για την πρωτοβουλία.

"Η βοήθεια που καλούμαστε να προσφέρουμε είναι κυρίως νερά, ξηρά τροφή ή τροφές μεγάλης διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης. Σας ζητάμε όπως κάθε φορά έτσι και τώρα να σταθούμε όλοι μαζί στο πλευρό των συνανθρώπων μας και να προσφέρουμε ότι μπορούμε από την πλευρά μας.

Το συντονισμό και την οργάνωση θα αναλάβουν οι κατά τόπους Σύνδεσμοι της Παμποντιακής και σε αυτούς θα απευθύνονται τα μέλη και οι φίλοι που θα θελήσουν να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια" αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε αυτή την προσπάθεια η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας για τις περιοχές Βέροιας – Νάουσας και περιχώρων και η Εύξεινος Λέσχη Αλεξάνδρειας για την περιοχή Αλεξάνδρειας και περιχώρων θα συγκεντρώνουν τα προαναφερόμενα και θα τα προωθήσουν στους συνανθρώπους μας για την κατά το δυνατόν ανακούφιση και συμπαράσταση τους. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ας επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα:

Τηλ. Βέροιας: 6983503676
Τηλ. Αλεξάνδρειας: 6907847312

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

sidiropoulos

studio 69