Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Οι Πρόσκοποι σας καλούν να παίξετε μαζί τους

Οι πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Αεροπροσκοπων καλούν όλα τα παιδιά της πόλης να παίξουν μαζί τους με ασφάλεια.

Επειδή όλα τα παιδιά κουράστηκαν να βρίσκονται μέσα στο σπίτι χωρίς τις αγαπημένες τους δραστηριότητες, τα ενήλικα στελέχη του 2ου Συστήματος Αεροπροσκοπων της Βέροιας προτείνουν μια λύση. Σκέφτηκαν να βγάλουν τα παιδιά από τα σπίτια τους με ασφάλεια και με όλα τα απαραίτητα μέτρα να παίξουν ανέπαφα στους δρόμους της πόλης ένα πρωτότυπο παιχνίδι διατηρώντας τις αποστάσεις.

Πρόκειται για δυο παιχνίδια πόλης ακολουθώντας QR Code προσαρμοσμένα στις ηλικίες των παιδιών. Τα παιδιά στέλνοντας μαζί με τους γονείς τους το κωδικό 6 για άσκηση και μπορούν να κάνουν μια ευχάριστη βόλτα μέσα στη πόλη και με μια εφαρμογή που διαβάζει QR Code ανέπαφα να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

Το πρώτο παιχνίδι αφορά παιδιά 7 έως 11 ετών με θέμα την γνωριμία με το διάστημα και ονομάζεται #Astro-Cubs ενώ το δεύτερο αφορά παιδιά ηλικίας 12 έως 112 ετών και ακολουθούν τα QR Code που γράφουν πάνω Παιχνίδι Προσκόπων και είναι ένα παιχνίδι γνωριμίας με την πόλη μας.

Απαραίτητα υλικά

  • Megabyte στο κινητό
  • Μια εφαρμογή που να διαβάζει QR Code
  • Μολύβι
  • Μπλοκάκι

Πως παίζεται το παιχνίδι:

Οποιαδήποτε ώρα και μέρα της ημέρας μπορείτε να αρχίσετε το παιχνίδι μαζί με τα παιδιά σας.

Αν δεν ολοκληρώσετε το παιχνίδι σε μια μέρα μπορείτε να το παίξετε κάποια άλλη μέρα, από το σημείο που σταματήσατε.

Η έναρξη του παιχνιδιού γίνεται από τη στέγη του συστήματός μας Ίωνος 10 (στο ισόγειο) κοντά στη πλατεία Ωρολογίου. Στην είσοδο του συστήματός μας υπάρχει το πρώτο QR Code. Θα το σκαναρετε και θα διαβάσετε το ζητούμενο. Θα ζητηθεί από τα παιδιά μια μικρή δοκιμασία ή η λύση από κάποιο γρίφο, αρκτικόλεξο, αίνιγμα κτλ που θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση του επόμενου γρίφου σε άλλο σημείο της πόλης. Θα συνεχίσετε έτσι μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού

Καλή διασκέδαση!!!!!

Η Αρχηγός Συστήματος

Αργυρώ Πιστοφίδου

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

sidiropoulos

studio 69