Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Περιοδεία του ΚΚΕ στην λαϊκή αγορά της Βέροιας

Στη λαϊκή αγορά Βέροιας περιόδευσε κλιμάκιο της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ και συζήτησε με τους παραγωγούς κι εμπόρους για το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών και του υπαίθριου εμπορίου.

Στη συζήτηση  εκφράστηκαν η ανησυχία και αγωνία των παραγωγών ότι με το νέο νομοσχέδιο, η κυβέρνηση επιδιώκει ουσιαστικά να τους πετάξει έξω από τις λαϊκές αγορές. 

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ  τόνισαν  ότι οι πλειστηριασμοί  που θα επιβληθούν για την απόκτηση της άδειας και η άρση των κοινωνικών κριτηρίων, η είσοδος εταιρειών  και η ιδιωτικοποίηση των φορέων διαχείρισης θα ενισχύσουν τη λογική της "επιχειρηματικότητας", θα οδηγήσουν εκτός λαϊκής αγοράς χιλιάδες παραγωγούς και εμπόρους που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να χρυσοπληρώσουν για να διατηρήσουν την άδειά τους. Παράλληλα, θα μειωθεί σημαντικά η δυνατότητα για τα λαϊκά στρώματα προσφοράς προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ κάλεσε  τους παραγωγούς να οργανώσουν  την  αντίστασή τους σε συνεργασία με  άλλους συλλόγους και σωματεία  και να στρέψουν την πλάτη στους εκπροσώπους της κυβέρνησης, των άλλων αστικών κομμάτων και των εκπροσώπων τους στην Τοπική Διοίκηση οι οποίοι υπηρετούν την πολιτική που είναι προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69