Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Δευτέρα 29/03/2021 και από ώρα 10:00 έως 11:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεων τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο Ανάκληση ή μη της αριθμ. 478/2020 απόφασης της Ο.Ε. και ακύρωση του διαγωνισμού του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 16ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 2ο Ανάκληση ή μη της αριθμ. 56/2021 απόφασης της Ο.Ε. και ακύρωση του διαγωνισμού του έργου «Αρδευτικό δίκτυο οικισμού Μέσης Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δ/νσης Καθαριότητας).

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ (Κτηνιάτρου) για την κάλυψη αναγκών της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης-Τουρισμού του Δήμου μας.

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ (Ψυχολόγο & Κοινωνικό Λειτουργό) για την κάλυψη αναγκών της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας-Παιδείας-Πολιτισμού του Δήμου μας.

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα.

ΘΕΜΑ 7ο Αποδοχή ή μη όρων συμμετοχής στο Πρόγραμμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» στην πρόσκληση υποβολής προτάσεων του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020» του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, σύμπραξης με την ΜΚΟ «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» για την υποβολή αιτήματος ένταξης πράξης με τίτλο «Upcycling FarmPlastics» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου.

ΘΕΜΑ 8ο Αποδοχή ή μη όρων συμμετοχής στο Πρόγραμμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» στην πρόσκληση υποβολής προτάσεων του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020» του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, σύμπραξης με το «Ινστιτούτο Προώθησης και Πιστοποίησης Προϊόντων Αγροδιατροφής (iAgroCert)» για την υποβολή αιτήματος ένταξης, και εξουσιοδότηση του Δημάρχου.

ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία Δ.Ε. Βέροιας (2020)».

ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου «Συντήρηση Κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Απ.Παύλου (2020)».

ΘΕΜΑ 11ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Δοβρά (2020)».

ΘΕΜΑ 12ο Έγκριση ή μη της αριθμ. 140/2020 απόφασης του Ν.Π. Δήμου Βεροίας «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.» με το δ.τ. «ΚΑΠΑ», περί έγκρισης απολογισμού και ισολογισμού του, έτους 2019.

ΘΕΜΑ 13ο Έγκριση ή μη παράτασης της 2ης τμηματικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση 6ου και 13ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 14ο Έγκριση ή μη παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και επικινδύνων καταστάσεων (Αποκατάσταση τοιχίου αντιστήριξης τμήματος οδού & πεζοδρομίου στην οδό Μενελάου)».

ΘΕΜΑ 15ο Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας ή μη σύναψης συμβάσεων του Δήμου Βέροιας με ιδιώτες, για την απομάκρυνση ανεπιθύμητης βλάστησης στα διοικητικά όρια του Δήμου.

ΘΕΜΑ 16ο Καθορισμός ή μη συμβιβαστικά τιμής μονάδας αποζημίωσης προσκυρωτέας έκτασης στην ιδιοκτησία Κ.Καλλιγά.

ΘΕΜΑ 17ο Καθορισμός ή μη συμβιβαστικά τιμής μονάδας αποζημίωσης προσκυρωτέας έκτασης στην ιδιοκτησία Χρ.Σαρκατζή.

ΘΕΜΑ 18ο Ανάκληση ή μη της αριθμ. 485/2020 απόφασης Ο.Ε. και Αποδοχή ή μη αιτήματος Π.Βουβώλη για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το αυτοκίνητο του.

ΘΕΜΑ 19ο Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69