Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Μήνυμα Δήμαρχου Βέροιας για το νέο έτος

Αγαπητοί συνδημότες,

Ενόψει του νέου χρόνου, θα ήθελα να στείλω σε όλους τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, πρόοδο, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ελπίζω το 2021 να είναι ένα έτος ελπίδας, αισιοδοξίας και δημιουργίας για την πατρίδα και την πόλη μας. Να είναι μια χρονιά με περισσότερη υγεία, αγάπη, ειρήνη και ευημερία για όλο τον κόσμο.

Προπάντων, όμως, εύχομαι ο ερχομός του νέου έτους να συνοδευτεί από το τέλος της πανδημίας που θα σημάνει ταυτόχρονα και την επιστροφή στην κανονικότητα, απαραίτητη προϋπόθεση για να επανέλθουμε σε μια καθημερινότητα με υγεία, ασφάλεια και ομαλή κοινωνική και οικονομική ζωή.

Είμαι βέβαιος ότι, παρά τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, θα έχουμε σύντομα την ευκαιρία να εργαστούμε ξανά συλλογικά και ακόμη πιο δυναμικά για τον τόπο που αγαπάμε και για όσα ονειρευόμαστε ως τοπική κοινωνία, αφήνοντας πίσω την περιπέτεια της πανδημίας και κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία.

Τέλος, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της επανάστασης του 1821, εύχομαι το 2021 να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας «δημιουργικής» επανάστασης για τη χώρα μας. 

Καλή Χρονιά σε όλους!

Ο Δήμαρχος Βέροιας

Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69