Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Στη Νάουσα θα συνεδριάσει το Δ.Σ της ΔΕΘ-Helexpo

Στη Νάουσα θα πραγματοποιήσει την επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου η ΔΕΘ-Helexpo, θέλοντας να αναδείξει τους στενούς δεσμούς της με την περιφέρεια, τους φορείς και τις επιχειρήσεις της, αλλά και να ενημερώσει για το εκθεσιακό της πρόγραμμα.

Το δ.σ. θα συνεδριάσει την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, στις 18:30, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Νάουσας, παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας Θράκης), κ. Θεόδωρου Καράογλου, του δημάρχου Νάουσας, κ. Νικόλα Καρανικόλα, του αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, κ. Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη και άλλων τοπικών φορέων.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι το δ.σ. θα είναι ανοιχτό, η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo θα παρουσιάσει το εκθεσιακό της χαρτοφυλάκιο, τα νέα της εκθεσιακά προϊόντα, τα θεματικά της πάρκα και όλες τις δράσεις της, ενώ θα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο σχέδιο ανάπλασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η ΔΕΘ-Helexpo, συνεπής στην περιφερειακή της στρατηγική, συνεχίζει να συσφίγγει τους δεσμούς της με τις τοπικές κοινωνίες, αναδεικνύοντας τις αναπτυξιακές τους προοπτικές και δημιουργώντας ευκαιρίες συνεργασίας.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69