tsakiridis ban july21

sidiropoulos oil

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

http://e-karamitsos.gr/

«Πρωτόνιο»: Ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο Χημείας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 fancy jewelry store

access ban20

super course

Βραβευμένη η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση τροφίμων και ποτών Detrop

Ιδιαιτέρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των 86 επιχειρήσεων από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερό της, στην 25η DETROP BOUTIQUE 2016, τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας, που διοργανώθηκε από τη ΔΕΘ-Helexpo.

Οι επιχειρήσεις στο περίπτερο της ΠΚΜ είχαν τη δυνατότητα να προβάλουν την ξεχωριστή ποιότητα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της παραγωγής τους στους εμπορικούς αντιπροσώπους, που κατέκλυσαν τη διοργάνωση.

Ενδεικτική της επιτυχούς συμμετοχής της Περιφέρειας είναι η βράβευση του περιπτέρου της για τη συμμετοχή και την υποστήριξη των επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και τα βραβεία που απέσπασαν οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επισήμανε: «Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εστιάζουμε τις δράσεις μας στην αποτελεσματική προώθηση των εκλεκτών προϊόντων της μακεδονικής γης, 'προϊόντων – σημαία' της κάθε περιοχής προέλευσης, που μπορούν να εξασφαλίσουν δυναμική διείσδυση στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού, ενισχύοντας την εξωστρέφεια της τοπικής μας οικονομίας και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Η συμβολή μας στην προώθηση της υγιούς και σύγχρονης επιχειρηματικότητας, με σεβασμό στην ποιότητα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, αποτελεί κεντρικό άξονα των δράσεών μας».

Στη Detrop έγινε και η έναρξη της νέας καμπάνιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την προβολή και προώθηση της ξεχωριστής Μακεδονικής Κουζίνας, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας, η οποία με σεβασμό στην παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά ετοίμαζε και προσέφερε καθημερινά, εδέσματα γνήσιας Μακεδονικής Κουζίνας σε όλους τους επισκέπτες. Την καμπάνια τίμησε με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή του στην προετοιμασία και την προσφορά μοναδικών πιάτων ο πατέρας Επιφάνειος και ο πατέρας Νικήτας.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γιάννης Ταχματζίδης «στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε τα πιο αντιπροσωπευτικά προϊόντα της περιοχής, που αποτελούν και τους καλύτερους 'πρεσβευτές' της εξαιρετικής ποιότητας της ντόπιας παραγωγής και της γνήσιας μακεδονικής διατροφής στους επισκέπτες και αγοραστές, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που έδειξαν το καλύτερο πρόσωπο της παραγωγής στην Κεντρική Μακεδονία σε όλους τους επισκέπτες, αλλά και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας, που δημιούργησε την ξεχωριστή εκδήλωση για την προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας, η οποία συγκέντρωσε την προσοχή Ελλήνων και ξένων επισκεπτών».

Η παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όμως είχε και έντονο εξαγωγικό ενδιαφέρον για τις 86 συμμετέχουσες επιχειρήσεις, δεδομένου ότι το περίπτερο επισκέφτηκαν εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα δίκτυα σούπερ μάρκετ, καταστημάτα λιανικής και ντελικατέσεν, αλλά και εμπορικοί αντιπρόσωποι των σημαντικότερων εταιριών παγκοσμίως, οι οποίοι έκλεισαν ήδη σειρά εμπορικών συμφωνιών με πολλές από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστικές της επιτυχούς παρουσίας των επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας είναι οι βραβεύσεις που απέσπασαν τόσο στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2016 (1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια το Κτήμα Χρυσοστόμου από την Πιερία, ασημένιο μετάλλιο για τον Νίκο Τζέκη – Konstantara wines από τη Χαλκιδική και ασημένιο για τη «Λυκόπετρα» από το κτήμα Χαραλαμπόγλου στις Σέρρες), όσο και στο διαγωνισμό της εταιρίας Places & Flavors επίσημου συνεργάτη της Detrop Boutique 2016.

Στον τομέα των παράλληλων δράσεων Corner Showroom «Ιt's all new to me» βραβεύτηκαν οι εξής επιχειρήσεις ανά κατηγορία:
-«Βιολογικά προϊόντα – ζαχαρώδη - ξηροί καρποί» για την τυποποίηση η εταιρία Pythagorean Secrets, Collection of Greek Organic Aromatic Herbs-Oregano, Savory, Thyme, Rosemary, Bay leaves).

-«Κρέας, Προϊόντα Κρέατος, Αλλαντικά» για την τυποποίηση η εταιρία Farma Banti, Smoked Beef with herbs from Mount Vermio.

-«Τυροκομικά και Γαλακτοκομικά Προϊόντα» για την τυποποίηση η εταιρία Πλεξούδα, Formagerie Arvanitis.

-«Καφέδες – αναψυκτικά – νερά - χυμοί» για την καινοτομία η εταιρία Gerousis, Easy Serving Coffee.

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

100% Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα!

methodos orizontio

methodos orizontio

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69