tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Νικόλας Καρανικόλας: Σήμερα μας δίνετε και πάλι το μήνυμα της νίκης! Μαζί θα συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία του δήμου μας! (βίντεο)

Ηχηρό μήνυμα νίκης στον Νικόλα Καρανικόλα και την παράταξη του «ΕΝΑ Μαζί» έστειλαν οι δημότες από τη Νάουσα και τις Κοινότητες, που έδωσαν δυναμικό «παρών», το βράδυ της Παρασκευής (6.10.2023) στην κεντρική ομιλία του νυν Δημάρχου Νάουσας και εκ νέου υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Στην μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το εκλογικό κέντρο του «ΕΝΑ Μαζί», μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, αισιοδοξίας και χαράς, με νικηφόρο διάθεση, εκατοντάδες πολίτες από όλο τον δήμο, αυτοδιοικητικά στελέχη και υποστηρικτές του νυν δημάρχου και της ομάδας του, κατέκλυσαν την οδό Ζαφειράκη και τα γύρω στενά, όπου βρίσκεται το «ορμητήριο» του εκλογικού αγώνα του συνδυασμού.

Τον Νικόλα Καρανικόλα προλόγισε η 17χρονη συνδημότισσα Κάτια Θεοδωροπούλου, μαθήτρια της Γ’ Λυκείου  (η ίδια είχε προλογίσει και το 2019  τον Νικόλα Καρανικόλα  στην κεντρική προεκλογική ομιλία του), επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η νέα γενιά στέκεται στο πλευρό του σημερινού Δημάρχου Νάουσας, ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η μαθήτρια,  «στηρίζει και βρίσκεται πάντοτε δίπλα στη νεολαία που αποτελεί και το μέλλον του τόπου μας».

Ο Νικόλας Καρανικόλας στην αρχή της ομιλίας του έκανε μια σύντομη αναδρομή στα αναπτυξιακά έργα, τις δράσεις και τις ενέργειες σε όλους τους τομείς αρμοδιοτήτων που πραγματοποιήθηκαν κατά την 4ετή θητεία «της πιο εξωστρεφούς και αποτελεσματικής διοίκησης», όπως τόνισε, «των τελευταίων ετών».

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης του «ΕΝΑ μαζί» αναφέρθηκε  στους βασικούς άξονες του ρεαλιστικού, καινοτόμου και εφαρμόσιμου προγράμματος που έχει σχεδιάσει ο ίδιος και η ομάδα του για την επόμενη δημοτική θητεία. «Μέσα σε σκληρές και δύσκολες συνθήκες βάλαμε ισχυρά θεμέλια για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Νάουσας. Το όραμα μας, ο σχεδιασμός μας, υλοποιείται σταδιακά και η προσπάθεια μας γίνεται «βατήρας» για την Ολιστική Ανάπτυξη του τόπου μας» είπε χαρακτηριστικά.

Καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο και μέσα σε κλίμα συγκίνησης, δυναμισμού, χαράς και ενθουσιασμού ο Νικόλας Καρανικόλας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δυνατή και ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την Κυριακή των εκλογών τον ίδιο και την ομάδα του, κλείνοντας την ομιλία του τα εξής:

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την μεγαλειώδη παρουσία σας και το ξεκάθαρο μήνυμα της ανανέωσης της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε!

Σήμερα όλοι εσείς εδώ, στον Ηρωικό μας Δήμο, δίνετε και πάλι το μήνυμα της νίκης!

Η συνέχιση του έργου μας, της εξωστρεφούς διοίκησης και της αναπτυξιακής μας πορείας αποτελούν μονόδρομο.

Αποτελούν την μοναδική επιλογή  για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας.

Δύο σχεδόν μέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής και 4 χρόνια από την δική σας μεγάλη νίκη είμαστε πάλι εδώ μαζί!

Σας μιλώ από το ίδιο βήμα όχι μόνο ως υποψήφιος, αλλά ως ο Δήμαρχος σας, που τέσσερα χρόνια είμαι πάντα δίπλα σας.

Δεν στέκομαι απέναντι σας, αλλά ανάμεσά σας.

Είμαι ένας από εσάς, γιατί στην δική μας παράταξη το «οξυγόνο» μας είστε όλοι εσείς.

Καμαρώνω σήμερα και για έναν ακόμη λόγο. Για όλα τα μέλη του «ΕΝΑ Μαζί» που βρίσκονται δίπλα μου στον όμορφο αυτό προεκλογικό αγώνα, με αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

Σήμερα ανανεώνουμε την συμφωνία μας για ανάπτυξη και δικαιοσύνη.

Μαζί θα συνεχίσουμε! 

Η ενότητα. Η συνεργασία. Η αλληλεγγύη. Η δικαιοσύνη. Η ανάπτυξη.

Αυτές είναι οι αξίες με τις οποίες πορευτήκαμε, με αυτές τις αρχές θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια.

Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε για την Ειρηνούπολη, τη Νάουσα, τα Ανθέμια!

Δώστε μου την δύναμη να υπηρετήσω την περήφανη Ναουσαία και τον περήφανο Ναουσαίο.

Η Αράπιτσα, το ποτάμι μας, δεν γυρίζει πίσω.

Δεν γυρίζουμε πίσω.

Προχωράμε μπροστά ΕΝΑ μαζί!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Νάουσας!»

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69