Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Νάουσα: Στην "Βέτλανς" το ΚΕΠ

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Βέτλανς" μεταφέρθηκε και λειτουργεί από την περασμένη εβδομάδα το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) Νάουσας. Πρόκειται για άνετους, λειτουργικούς και πλήρως εξοπλισμένους χώρους (γραφεία, έπιπλα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ.) που βρίσκονται στο ισόγειο της "Βέτλανς", ενώ κι ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης παρέχει ευκολία πρόσβασης διευκολύνοντας την άνετη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Κ.Ε.Π. Νάουσας προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες, προωθώντας και διεκπεραιώνοντας χιλιάδες αιτήματα και υποθέσεις πολιτών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το διάστημα από 1-6-2013 μέχρι 31-5-2014 το Κ.Ε.Π. Νάουσας εξυπηρέτησε 22.355 αιτήματα πολιτών που αφορούν: ασφαλιστικά ταμεία, πρωτοδικεία-εισαγγελίες, ΟΑΕΔ, Ο.Ε.Κ., ΕΛΓΑ, ΑΜΚΑ, Πρόνοια, στρατολογία, επικυρώσεις εγγράφων, Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού, ανανεώσεις αδειών οδήγησης κ.ά. Επίσης, στο Κ.Ε.Π. λειτουργεί και το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ.) για θέματα φορολογίας των πολιτών.

Το νέο Κ.Ε.Π. επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, ο οποίος ενημερώθηκε από το προσωπικό για την ολοκλήρωση της μεταφοράς και την εύρυθμη παροχή υπηρεσιών στους δημότες. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη και χωρίς προβλήματα μεταστέγαση του Κ.Ε.Π., τονίζοντας ότι στόχος του μεγάλου έργου επανάχρησης στο πρώην εργοστάσιο της "Βέτλανς", που υλοποίησε ο Δήμος Νάουσας (συνολικού προϋπολογισμού 4.100.000 €, χρηματοδότηση 100% από το ΕΣΠΑ), είναι η δημιουργία σύγχρονων και χρήσιμων υποδομών για τον πολιτισμό (Δημοτική Βιβλιοθήκη, Εικαστικά Εργαστήρια, Αίθουσα Εκδηλώσεων), αλλά και η καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σημειώνεται ότι το Κ.Ε.Π. Νάουσας απασχολεί 6 Δημοτικούς Υπαλλήλους και μία υπάλληλο της Δ.Ο.Υ. στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων. Λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα- Παρασκευή) τις ώρες από 7:30 έως 20:00 και το Σάββατο τις ώρες από 8:00 έως 14:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας 23323 50011, 23323 50000, φαξ 23320 52187.
 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69