Τσακιρίδης

valavan pano

Summer Check Kesidis640x180 F

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD
The Espressonist

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Νάουσας για την προστασία ευπαθών ομάδων -αστέγων λόγω κακοκαιρίας

Σε κατάσταση ετοιμότητας για την προστασία των ευπαθών ομάδων και των αστέγων βρίσκεται ο Δήμος Νάουσας, μετά την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση του καιρού και χαμηλές θερμοκρασίες, τις επόμενες ημέρες. Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, λαμβάνονται προληπτικά μέτρα, ενώ έχει συγκροτηθεί και  Ομάδα Στήριξης της δράσης.

Υπό τον συντονισμό του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας θα διατίθενται θερμαινόμενοι χώροι την Δευτέρα 18 και την Τρίτη  19 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα οι χώροι των ΚΑΠΗ στην πόλη της  Νάουσας και των Τοπικών Κοινοτήτων. 

Ειδικότερα, οι χώροι αυτοί θα παραμείνουν ανοιχτοί σε 12ωρη βάση , από τις 8 το πρωί της Δευτέρας 18 και Τρίτης 19 Ιανουαρίου και μέχρι τις 20:00 μ.μ,  οπότε και θα επανεκτιμηθούν οι καιρικές συνθήκες.  Τελειώνοντας εφόσον οι περιστάσεις το απαιτήσουν μπορεί να γίνει εξατομικευμένη προσέγγιση της δράσης. 

Επίσης, σε επιφυλακή θα είναι συνεργεία του Δήμου για είδη πρώτης ανάγκης και για ενημέρωση της  λειτουργίας των θερμαινόμενων χώρων.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

methodos orizontio

sidiropoulos

studio 69