Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Νάουσα: Αδιέξοδο στην μακροχρόνια λύση για το Χιονοδρομικό - Ομόφωνη απόφαση για παραχώρηση για ένα χρόνο στον ΕΟΣ

Στον ΕΟΣ Νάουσας θα παραχωρηθεί η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Νάουσας μετά το αδιέξοδο που προέκυψε στην συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τους κ. Καρανικόλα, Κουτσογιάννη, Τσουκαλά, δεν έτυχαν ευρείας συναίνεσης και καμία δεν προχώρησε. Αμέσως μετά ο δήμαρχος πρότεινε ότι θα γίνει δωρεάν παραχώρηση στον ΕΟΣ, πιθανόν μέχρι το καλοκαίρι, για να μπορέσει να λειτουργήσει φέτος το κέντρο.

Οι τρεις προτάσεις που παρουσιάστηκαν

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας κυριάρχησαν τρεις απόψεις. Η πρώτη άποψη είναι αυτή της μακροχρόνιας μίσθωσης που παρουσίασε ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας τονίζοντας ότι είναι η ασφαλέστερη επιλογή για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση των 10 εκ. ευρώ που υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός στον δήμαρχο Νάουσας. Για να τεκμηριώσει την πρότασή του, ο κ. Καρανικόλας ισχυρίστηκε ότι οι απόψεις όλων των νομικών που συμβουλεύτηκε του πρότειναν αυτή την επιλογή.

Η δεύτερη πρόταση είναι αυτή της μακροχρόνιας παραχώρησης. Την πρότασή αυτή κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης τονίζοντας ότι η επιλογή αυτή δεν μένει στην αξιοποίηση μόνο του χιονδρομικού αλλά ολόκληρης της περιοχής. Στην τοποθέτησή του ο κ. Κουτσογιάννης είπε ότι αυτά που παρουσίασε ο δήμαρχος αποτελούν προσωπικές του απόψεις και δεν βασίζονται στη νομοθεσία.

Τέλος, ο κ. Τσουκαλάς υποστήριξε ότι ο δήμος θα πρέπει να ακολουθήσει το μοντέλο που εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα. Να το διαχειριστεί δηλαδή ο δήμος και να διεκδικεί κρατικές χρηματοδοτήσεις.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69